Κεντρική Β' Εθνική Ένωση Ιλίου: Στην ανδρική ομάδα οι Καλύβας, Μούχο, Γκουντόπουλος, Περπαλάι

Ένωση Ιλίου: Στην ανδρική ομάδα οι Καλύβας, Μούχο, Γκουντόπουλος, Περπαλάι

enosi iliou

Η Ένωση Ιλίου προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Η ομάδα ανακοίνωσε την προώθηση τεσσάρων παικτών από την ομάδα νέων στην ανδρική. Συγκεκριμένα, στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας θα βρίσκονται οι Καλύβας, Μούχο, Γκουντόπουλος και Περπαλάι.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τέσσερα δικά του παιδιά, τους Γιώργο Καλύβα, Κλαούντιο Μούχο, Βασίλη Γκουντόπουλο και Αντρέα Περπαλάι τα οποία θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας στην Β΄Εθνική.

Οι Γιώργος Καλύβας, Κλαούντιο Μούχο και Βασίλης Γκουντόπουλος είναι αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και τις υποδομές της και ήρθε η στιγμή φέτος, καθώς πέρυσι λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσαν, να δείξουν πως οι επιτυχίες που είχαν ως Παίδες και Έφηβοι ήταν απλά το πρώτο στίγμα για αυτό που θα επακολουθήσει.

Ο Αντρέα Περπαλάι από την άλλη είναι ένας αθλητής που εντάχθηκε πέρυσι στην ομάδα μας και φέτος ήρθε η στιγμή που και αυτός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να ενισχύσει την ομάδα μας στην πορεία της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Ευχόμαστε και στους τέσσερις αθλητές μας υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Οι πρώτοι σκόρερ του 1ου Ομίλου

Ο πίνακας των σκόρερ του 1ου Ομίλου της National League 1 ύστερα από 24 Αγωνιστικές Αναλλο…