Κεντρική Γυναίκες Ελευθερία Μοσχάτου: Ανακοίνωσε μια κοινοτική και μια Ελληνίδα

Ελευθερία Μοσχάτου: Ανακοίνωσε μια κοινοτική και μια Ελληνίδα

rossett5453

Η Ελευθερία Μοσχάτου ανακοίνωσε δυο παίκτριες εκ των οποίων η μια είναι κατέχει Ιταλικό διαβατήριο και είναι η μοναδική κοινοτική που δικαιούται η ομάδα, μετά και τη νέα ρύθμιση στο πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Ημέρες ανακοινώσεων είναι οι τελευταίες για το τμήμα μπάσκετ γυναικών της Ελευθερίας Μοσχάτου.Η ομάδα των Νοτίων προαστίων υπέγραψε τη μια από τις  4 ξένες αθλήτριες που δικαιούται να έχει στο ρόστερ της και μάλιστα είναι κοινοτική καθώς είναι από την Αργεντινή αλλά κατέχει Ιταλικό διαβατήριο.Ακόμα η Ελευθερία Μοσχάτου ήρθε σε συμφωνία και με την Λίλιαν Καρακασίδου που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Μπορεί ομάδα του Μοσχάτου λίγες ημέρες πριν να ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την 19χρονη guard Ευαγγελία Νάτσκου που μετακινήθηκε από την ομάδα της Ηλιούπολης,ωστόσο επανήλθε με νέα ανακοίνωση για τη συμφωνία της ομάδας με την Macarena Rosset.Η νεα shooting guard της Μοσχατιώτικης ομάδας είναι 30 ετών και διεθνής με τα χρώματα της Αργεντινής,ωστόσο για τη συμμετοχή της στην Α1 θα αξιοποιηθεί το κοινοτικό διαβατήριο που κατέχει.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Ελευθερίας Μοσχάτου:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή ξένης παίκτριας για φέτος την Αργεντίνα Macarena Rosset. Η διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας της shooting guard που αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της ομάδας αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στην Ιταλία με την ομάδα της Vigarano στη πρώτη κατηγορία της χώρας. Καλωσορίζουμε τη Macarena στην ομάδα μας και της ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές νίκες….!».

«Τα κλειδιά στη Καρακασίδου! Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή της Λίλιαν Καρακασίδου (play maker/1.65cm). Η διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες αποτελούσε τον διακαή πόθο του προπονητικού τιμ για την νευραλγική θέση του play maker, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ευχόμαστε στη Λίλιαν να έχει μία σεζόν γεμάτη νίκες και υγεία πάνω απ’ όλα».

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…