Κεντρική NBA Cutchpoints: «Οι ελπίδες των Lakers να υπογράψουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έσβησε μετά την κίνηση του Κώστα»
NBA

Cutchpoints: «Οι ελπίδες των Lakers να υπογράψουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έσβησε μετά την κίνηση του Κώστα»

Antetokoumpo Kostas Ethniki 820x490 1

Δημοσίευμα στις ΗΠΑ αναφέρει ότι η κίνηση του Κώστα Αντετοκούνμπο να υπογράψει στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια, μηδενίζει τις ελπίδες των Lakers να εντάξουν στο δυναμικό του τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας clutchpoints.com αναφέρει ότι η κίνηση του Κώστα Αντετοκούνμπο να έρθει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, χάλασε τα σχέδια που είχαν οι L. A. Lakers για τον αδερφό του, Γιάννη.

Το δημοσίευμα αναφέρει αρχικά ότι ο Έλληνας σέντερ είναι κοντά στο να υπογράψει με τον Ολυμπιακού, επικαλούμενο ως πηγή το Sportando και το tweet του Χρήστου Χαρπίδη, ο οποίος χθες επιβεβαίωσε τον Τόλη Λεούση, στην αποκάλυψή του στον αέρα του OVER FM 104.9 ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει.

Οι Αμερικάνοι αναφέρουν ότι αυτό ίσως σημάνει και το τέλος του Κώστα Αντετοκούνμπο από το NBA και στη συνέχεια τονίζουν ότι η εξέλιξη αυτή θα απογοητεύσει τους φίλους των Lakers, αφού απομακρύνεται η προοπτική να δουν τον Greek Freak μαζί με τον Λεμπρόν και τον Ντέιβις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…