Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χατζόπουλος: «Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τα 5000 διαρκείας»

Χατζόπουλος: «Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τα 5000 διαρκείας»

xatzopoulos jpg

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την πορεία των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς τόνισε ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα 5000.

Ο κ. Θανάσης Χατζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis, όπου εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα διαρκείας του ΠΑΟΚ μπορούν να υπερβούν τα 5000, πράγμα που σημαίνει ότι το κλειστό της Πυλαίας, θα είναι κατάμεστο σε πληθώρα αγώνων. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι χωρητικότητας 8500 θεατών και από ότι φαίνεται η ασπρόμαυρη ΚΑΕ έχει βάλει στόχο να είναι ασφυκτικά γεμάτο στα περισσότερα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλωσεις του Θανάση Χατζόπουλου:

«Έχει ξεκινήσει από σήμερα η διάθεση. Θα δούμε πόσα θα πουληθούν πιστεύω θα πάμε καλά θα ξεπεράσουμε τα 4500-5000 διαρκείας. Το εύχομαι και με την κινητοποίηση που έχει γίνει από τον κόσμο, θα συμβεί. Τα τρία πρώτα ήδη πουλήθηκαν, εγώ ανανέωσα τα δικά μου.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έκλεισε, τέλειωσε για φέτος. Αν κάνουμε νέα αύξηση αυτή μπορεί να γίνει μετά τις 2 Απριλίου του 2022. Δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα. Σήμερα ανακοινώθηκε ο ΝτιΛέο ανακοινώθηκε και ο Χριστοδούλου και προχωράμε να καλύψουμε και τις υπόλοιπες θέσεις. Με τον Γκρίφιν το παιδεύουμε αλλά είμαστε κοντά. Αλληλοπαιδευόμαστε, έχουμε συμπάθεια ο ένας στον άλλο, πιστεύω θα τελειώσει θετικά.

Υπάρχουν ομάδες που περιμένουν πιο αργά για παίκτες που θα ρίξουν το κασέ τους. Εμείς θέλαμε να κρατήσουμε τον κορμό και να δυναμώσουμε με κάποιες προσθήκες. Παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις. Πρώτα πρέπει να κλείσει το ρόστερ και μετά να δούμε για στόχους. Σίγουρα για αρχή οι 16 του BCL και τα κεκτημένα στο πρωτάθλημα.

Δε θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου. Για αρχή αυτό που θέσαμε ως στόχο το πέτυχαμε, να φύγουν τα χρέη προς τρίτους, παίκτες και μάνατζερ. Κάναμε ένα κομμάτι αλλά θέλει και συνέχεια. Αφήνω τους άλλους να με κρίνουν. Εγώ κάνω τη δουλειά όσο καλυτέρα μπορώ και ας με κρίνει ο κόσμος. Θέλουμε άλλα δυο χρόνια τουλάχιστον με αυτούς τους ρυθμούς. Τώρα αν έρθει κάποιος και πει σβήστε τα όλα, τότε αλλάζει το πράγμα. Προς το παρόν δεν υπάρχει. Ελπίζουμε να ξεχρεώσουμε και να την πάρει ένας επενδυτής για να την ανεβάσει επίπεδο. Αν έρθει άλλος, εγώ τι θα κάνω τον καρεκλοκένταυρο; Θα βλέπω σίγουρα τα ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…