Κεντρική Β' Εθνική ΧΑΝΘ: “Ευχαριστούμε τον Μερμίγκη, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ”

ΧΑΝΘ: “Ευχαριστούμε τον Μερμίγκη, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ”

mermigis pic jpg

Ξεχωριστή αναφορά στον Γιάννη Μερμίγκη, που θεωρείται ένα από τα «next big thing» του ελληνικού μπάσκετ, έκανε η ΧΑΝΘ. Συγκεκριμένα, ο ιστορικός σύλλογος ευχαρίστησε τον νεαρό (συμμετείχε και… άρεσε πρόσφατα στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ), για τον οποίο τονίζει πως “ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του” και ότι αποτελεί “ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ στην ηλικία του”. Αναλυτικά:

“Αθλητές της Χ.Α.Ν.Θ. βρίσκονται μεταξύ των επιλογών εθνικών ομάδων και κλιμακίων αυτό το διάστημα, ενόψει αγώνων που έχουν προγραμματιστεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναλυτικότερα, ο Γιάννης Μερμίγκης που μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εφηβική ομάδα της ΧΑΝΘ κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων για το European Challenger U18, το οποίο θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 3 ως τις 8 Αυγούστου.

Ο Γιάννης Μερμίγκης μετά από μια πετυχημένη συνεργασία δυο ετών με την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Ο Γιάννης θεωρείται –όχι άδικα- ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ στην ηλικία του. Ευχόμαστε στον Γιάννη Μερμίγκη κάθε επιτυχία και πραγματοποίηση των στόχων που έχει θέσει.

Στο μεταξύ, ο αθλητής μας Επαμεινώνδας Επαμεινώνδας είναι μεταξύ των επιλογών της Εθνικής ομάδας για το Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων U15 που θα φιλοξενηθεί στη Μεσσήνη από τις 28 ως τις 31 Ιουλίου. Τέλος ο 16χρονος Νίκος Χιτικούδης κλήθηκε για προπονήσεις στο Κλιμάκιο του Βορρά της Εθνικής Παίδων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ:

Μερμίγκης VS ΠΑΟΚ (vid)

Γιάννης Μερμίγκης: To «next big thing»!

mermigis pic2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …