Κεντρική Basket League Αταμάν: «Εφικτή η οχτάδα για τον Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Εφικτή η οχτάδα για τον Ολυμπιακό»

ataman

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας της Εφές. κόους Εργκίν Αταμάν, παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για όλους και για όλα, ακόμα και για τον Ολυμπιακό.

Ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για όλα, αισιοδοξώντας τόσο για την παραμονή του Σέιν Λάρκιν, όσο και για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, για τον Αμερικανό-πολιτογραφημένος Τούρκος-γκαρντ, εμφανίστηκε αισιόδοξος και προέβλεψε ότι η θέση του και φέτος είναι στην Ευρωλίγκα και όχι στον NBA.

Ακόμα, όσον αφορά τη σύνθεση της ομάδας του φέτος, δήλωσε ότι το θέμα της αντικατάστασης του Σανλί, που θα παίζει πλέον υπό τις οδηγίες του Γιασικεβίτσιους, θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Τέλος, ο Αταμάν, έκρυβε και μια ευχάριστη μνεία για τον Ολυμπιακό της επερχόμενης σεζόν, καθώς θεωρελι πολύ πιθανό, οι Πειραιώτες μετά από 3 σεζόν απουσίας, να βρεθούν στα play offs της Ευρωλίγκας το 2022.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου προπονητή:

«Ο Λάρκιν δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Πήγε στην εθνική ομάδα (σ.σ. για το Προολυμπιακό τουρνουά), έχοντας τον τραυματισμό αυτό. Έκανε δύο προπονήσεις και χτύπησε ξανά. Οι γιατροί του συνέστησαν να ξεκουραστεί για έξι εβδομάδες. Το συμβόλαιό του έχει NBA out, αλλά δεν νομίζω ότι θα πάει».

«Εξετάζουμε τρεις περιπτώσεις ξένων για τον αντικαταστάτη του Σανλί. Ωστόσο και οι τρεις παίκτες περιμένουν το ΝΒΑ, οπότε η υπόθεσή τους αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε τρεις εβδομάδες. Και οι τρεις έχουν προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά η δεύτερή τους επιλογή είναι η Αναντολού Εφές».

«Οι ισορροπίες στην Ευρωλίγκα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Οι ομάδες που ήταν πέρυσι στο Top8 παραμένουν υποψήφιες και φέτος. Όμως, ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο και μπορεί να τις πιέσει»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…