Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Απομένουν τα τυπικά για Κώστα Αντετοκούνμπο και Ολυμπιακό

Απομένουν τα τυπικά για Κώστα Αντετοκούνμπο και Ολυμπιακό

Kostas Antetokounmpo south bay lakers

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Όπως αποκάλυψες στην εκπομπή Overage o Τόλης Λεούσης, ο μικρός αδερφός των Θανάση και Γιάννη, έχει έρθει σε συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Με αυτή την μεταγραφή, όπως έχει αναφέρει ο Γιώργος Κογκαλίδης, το ρόστερ του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Μοναδικά ανοιχτά ζητήματα είναι αυτό του Λάιτι, με την υπόθεση του να δυσκολεύει, κάτι που σημαίνει ότι θα αναζητηθεί ένας ακόμα παίκτης, ενώ οι Πειραιώτες δεν θα πουν όχι σε παίκτες όπως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αν τον Σεπτέμβρη δεν έχει βρει ομάδα στο ΝΒΑ και τελικά αγωνιστεί και πάλι στην Ευρώπη.

Ο Αντετοκούνμπο έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερη ενέργει και αθλητικότητα τους Πειραιώτες, ενώ το συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει θα είναι τετραετούς διάρκειας. Όπως έχουμε αναφέρει και πριν από δέκα μέρες, ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν καιρό για τον Αντετοκούνμπο, με την πρώτη κρούση των Πειραιωτών να έχει γίνει από τις αρχές Ιουνίου.

Ο Αντετοκούνμπο είναι ένας παίκτης νέος, εξελίξιμος, ενώ ήδη έχει μπασκετικές παραστάσεις που θα ζήλευαν πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα της Euroleague, ενώ έχει και το μεγάλο παράσημο του Πρωταθλητή του ΝΒΑ την περσινή σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…