Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αποκάλυψη για Μίτσιτς

Αποκάλυψη για Μίτσιτς

micic jpg

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας αποκάλυψε πως αν και ο Βασίλιε Μίσιτς έφτασε μια ανάσα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Αναντολού Εφές , με την τακτική της και με την προσφορά της, τον έπεισε να μείνει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, προέβη σε μια αποκάλυψη που αν μη τι άλλο θα προκαλέσει συζητήσεις, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να έφτασε πάρα πολύ κοντά στον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εφές, Βασίλιε Μίσιτς, αλλά η τουρκική ομάδα φρόντισε να κάνει την κατάλληλη προσφορά προκειμένου ο Σέρβος να μην αλλάξει στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ουρμπόνας η ΤΣΣΚΑ προσέφερε στο Μίσιτς κλειστό συμβόλαιο 3 ετών, ενώ στον αντίποδα, η Αναντολού, κέρδισε το Σέρβο άσο δίνοντάς του συμβόλαιο με τη μορφή 1+1+1 και με buy out για ομάδες ΝΒΑ στο τέλος κάθε σεζόν. Ως προς τα χρηματικά ποσά αν και η Εφές υπολειπόταν της προσφοράς των Ρώσων που έδιναν στον Μίσιτς 11 εκατομμύρια Ευρώ για 3 χρόνια, ωστόσο οι Τούρκοι φέρεται να έπεισαν το Σέρβο προσφέροντάς του περί τα 15 εκ.€ για 3 χρόνια. Το ποσό που αναμένεται να εισπράξει ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι αρκετά μεγάλο και αποτέλεσε εκ των βασικών λόγων που επέλεξε την παραμονή του στην Τουρκία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…