Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: Έλληνας σταρ 26 ετών πίσω από Τζόρνταν και Λεμπρόν

Αντετοκούνμπο: Έλληνας σταρ 26 ετών πίσω από Τζόρνταν και Λεμπρόν

giannis antetokounmpo bucks nets

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας και δικαιολογημένα, αφού τα επιτεύγματα του έχουν μαγνητίσει όλο το μπασκετικό πλανήτη. Οι ατομικές διακρίσεις του Έλληνα σταρ…ζαλίζουν γιαυτό και το HoopsHype ανέλαβε σε ένα χαρακτηριστικό «τιτίβισμα» να μας εξηγήσει ότι ο ηγέτης των Μπακς είναι πίσω μόνο από τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Συγκεκριμένα, ο Μάικλ Τζόρνταν  σε αντίστοιχη ηλικία είχε καταγράψει, 1 MVP σε κανονική περίοδο, 6 συμμετοχές σε All-Star Game, 4 συμμετοχές στην All-NBA πεντάδα, 1 MVP All-Star Game, 1 βραβείο καλύτερου αμυντικού της χρονιάς, 2 φορές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα και το βραβείο του Rookie της χρονιάς. Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε καταγράψει 2 MVP σε κανονική περίοδο, 7 συμμετοχές σε All-Star Game, 7 συμμετοχές στην All-NBA ομάδα, 2 MVP σε All-Star Game, 3 συμμετοχές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα και το βραβείο του Rookie της χρονιάς.

Τέλος ο συμπατριώτης μας σούπερ σταρ ως γνωστόν έχει  στο ενεργητικό του 1 πρωτάθλημα, 1 MVP σε τελικούς NBA, 2 MVP στην κανονική περίοδο, 5 συμμετοχές σε All-Star Game, 5 συμμετοχές στην All-ΝΒΑ ομάδα, 1 MVP σε All-Star Game, 1 βραβείο καλύτερου αμυντικού της χρονιάς, 4 φορές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα και το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του HoopsHype  στο Twitter:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…