-
Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ανατροπή για την είσοδο σε μπαρ, καφέ και εστιατόρια

Ανατροπή για την είσοδο σε μπαρ, καφέ και εστιατόρια

Εκτός παρκέ

Ανατροπή από την κυβέρνηση, η οποία φαίνεται πως επανεξετάζει τον διαχωρισμό των καταστημάτων σε μεικτούς και σε αμιγώς για εμβολιασμένους. Η κυβέρνηση φέρνει νέα μετρα και παίρνει πίσω τα προνόμια που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες, με όλους του πολίτες να πηγαίνουν σε καταστήματα εστίασης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που πηγαίνουν και σήμερα, και μετά τις 15 Ιουλίου που επρόκειτο να ξεκινήσει η εφαρμογή του εν λόγω μέτρου.

Υπό εξέταση θέτει η κυβέρνηση τις εξαγγελίες της για την δημιουργία μεικτών και αμιγώς για εμβολιασμένους χώρους, μετά τις αντιδράσεις που έχουν εκφράσει οι καταστηματάρχες.

Παράλληλα, οι εξελίξεις με την έκρηξη των κρουσμάτων δημιουργούν δεύτερες σκέψεις στην κυβέρνηση η οποία δεν θέλει να περάσει λάθος μήνυμα, διαχωρίζοντας τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη. Στελέχη της κυβέρνησης στοχεύουν στο να πείσουν τους ανεμβολίαστους και όχι να τους «κόψουν» ελευθερίες.

Οι δυσκολίες που έχει ένα τέτοιο εγχείρημα είναι πολλές, συνεπώς τίθεται εκ νέου υπό συζήτηση. Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχει ένα τέτοιο εγχείρημα είναι η αναγκαιότητα αρνητικού τεστ κορονοϊού για μπει κάποιος ανεμβολίαστος σε μεικτά καταστήματα εστίασης.

Συνεπώς, η κυβέρνηση βάζει στο συρτάρι το συγκεκριμένο μέτρο που επρόκειτο να ξεκινήσει από τις 15 Ιουλίου και μετά, όπου μέχρι τότε οι επαγγελματίες εστίασης ήταν υποχρεωμένοι να δηλώσουν τον χώρο τους είτε ως αμιγώς για εμβολιασμένους είτε ως μεικτό χώρο για εμβολιασμένους και μη, με ταυτόχρονη μικρότερη πληρότητα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ