Κεντρική Basket League Άρης Α.Σ. Άρης: Ανακοίνωσε τον φέρελπι προπονητή, Δημήτρη Παπαδόπουλο

Α.Σ. Άρης: Ανακοίνωσε τον φέρελπι προπονητή, Δημήτρη Παπαδόπουλο

papadopoulos coach

O A.Σ. Άρης λειτουργεί με εξαιρετικό τρόπο σε ό,τι αφορά τα τμήματα υποδομής. Πέραν του ότι “μαζεύει” ταλαντούχους παίκτες, ενισχύεται και στους προπονητές. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, την Τρίτη, ανακοίνωσε τον φέρελπι κόουτς, Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος έχει περάσει -μεταξύ άλλων- από τα “Αστέρια” και τον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS ELITE BASKETBALL PROGRAM ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας Μπάσκετ.

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της ακόμα μεγαλύτερης ενίσχυσης ενίσχυσης του τεχνικού σταφ της Ακαδημίας, ώστε να γίνει ακόμα πιο άρτια η προετοιμασία των νεαρών καλαθοσφαιριστών, στην προσπάθεια για να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο και να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ως καλαθοσφαιριστής, αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Αρετσού, τον Αργοναύτη και την ΑΕΝ Κρήνης.

Ως προπονητής έχει εργαστεί στα Αστέρια, τον Ηρακλή, τον Φοίνικα, τον Μακεδονικό, τη Γαλάτιστα, τον ΓΑΣ Βασιλικών, τον Αστέρα Ιπποδρομίου – Μαντουλίδη και τον Αετό Θεσσαλονίκης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…