Κεντρική Basket League Άρης Ξεκινά η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ

Ξεκινά η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ

Aπαραίτητη η στήριξη του κόσμου του Άρη, τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο… Προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τα δύο τμήματα, οι φίλοι των “κιτρίνων” θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά την κάρτα φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ και θεσπίστηκε τα τελευταία χρόνια με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση του Α.Σ. στον οποίο γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Ο Α.Σ. Άρης -με ανακοίνωσή του- γνωστοποίησε πως από την “Τρίτη 01/06/2021, ξεκινά η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ.

Η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ θεσπίστηκε τα τελευταία χρόνια με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση του Α.Σ. και των τμημάτων του. Κοστίζει 10 ευρώ και ισχύει για όλη την αγωνιστική περίοδο (έως τις 30/06/2022), ήτοι η αγορά της γίνεται μία φορά για ολόκληρη τη χρονιά.

Η κατοχή της είναι υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και εισιτηρίων αγώνων της Π.Α.Ε. και της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Διευκρινίζεται ότι με την ίδια Κάρτα Φιλάθλου γίνεται η σχετική αγορά εισιτηρίων και για το ποδοσφαιρικό και για το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου. Οι φίλοι του ΑΡΗ πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους για να πάρουν την Κάρτα Φιλάθλου.

Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου θα γίνεται ως εξής:

Από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην οδό Παπαναστασίου 154, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00. Είναι οι ώρες στις οποίες θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας της VIVA. Όποιος επιθυμεί να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας ή αγώνα για την Π.Α.Ε. και την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, πρέπει νωρίτερα να προμηθευτεί από την παρακάτω διεύθυνση την Κάρτα Φιλάθλου: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-aris-2020-21/

Η αγορά της Κάρτας Φιλάθλου, σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. και την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, δίνει «ανάσα» στον Α.Σ. σε μία δύσκολη εποχή και στην προσπάθεια που πραγματοποιείται για την αγωνιστική ανάταση των τμημάτων του Ερασιτέχνη, ώστε να φτάσουν εκεί όπου αρμόζει σε ένα σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ: Στην κορυφή.

Παιδική Κάρτα Φιλάθλου

Η Παιδική Κάρτα Φιλάθλου κοστίζει 5 ευρώ και χορηγείται σε παιδιά γεννηθέντα από την 01/01/2007 και μετά (από 14 ετών και κάτω). Είναι απαραίτητη για να εκδοθεί εισιτήριο, είτε παιδικό διαρκείας, είτε μεμονωμένο κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Αυτό ισχύει και για όσους αγοράσουν εισιτήριο για την Οικογενειακή Κερκίδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Bεργίνης: “Εχω χαρίσει λεφτά άνω του 50% των οφειλομένων”

Ο Δημήτρης Βεργίνης “τοποθετήθηκε” επίσημα αναφορικά με το θέμα των οφειλομένω…