Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Βόμβα» μεγατόνων με Τριαντάφυλλο

«Βόμβα» μεγατόνων με Τριαντάφυλλο

Survivor 3

Μετά το «Survivor 4» οι «μετοχές» του Τριαντάφυλλου εκτοξεύθηκαν και ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν προλαβαίνει τα ραντεβού και τις προτάσεις για τις επόμενες εμφανίσεις του.

Ο Ντάφυ επιστρέφει στις μεγάλες πίστες και μάλιστα η πρώτη του εμφάνιση αναμένεται να είναι θεαματική. Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη στα σκαριά και υπογεγραμμένο το επόμενο επαγγελματικό του βήμα που θα τον φέρει κοντά σε δύο κορυφαίες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου. Την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή που συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά στo J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Η είδηση για επικείμενη συνεργασία του τραγουδιστή με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή συζητήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Open. O τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα βρεθεί στο Fever, όπου θα πλαισιώσει την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή στην πολυαναμενόμενη πρώτη σκηνική τους συνύπαρξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στη «Φωλιά των Κου Κου» τo συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Τριαντάφυλλος με τον επιχειρηματία του νυχτερινού μαγαζιού είναι κλειστό πενταετές και αφορά σε όλα τα live του τραγουδιστή που θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι. Ο Τριαντάφυλλος είχε ραντεβού με τον Θανάση Παπαγεωργίου, τον επιχειρηματία και τον ιδιοκτήτη του Fever – ενός επιχειρηματία που «κυνηγάει» λαοφιλείς τραγουδιστές, όπως παλαιότερα τον Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου, μόλις είχε κερδίσει τη Eurovision το 2005.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…