Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Βασιλακόπουλος: «Ο Αυγενάκης είναι μπροστινός»

Βασιλακόπουλος: «Ο Αυγενάκης είναι μπροστινός»

Κόλαφός ήταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξη που έδωσε την εκπομπή «Δίκη» στον Open. Ο  απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ, χαρακτήρισε «μπροστινό» τον Λευτέρη Αυγενάκη – χωρίς βέβαια να πει ποιανού ή ποιανών – ενώ αναφερόμενος στο σκηνικό που στήθηκε με τα ματ έξω από την Λεωφόρο την Κυριακή μίλησε για «εικόνες ντροπής».

Αναλυτικά:

“Οι αρχαιρεσίες αναβλήθηκαν τουλάχιστον 4-5 φορές. Όλα αυτα γιατί ήθελαν να συντάξει το μητρώο των σωματείων που θα είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν. Ποιοί; Η Πολιτεία και όχι ο αρμόδιος φορέας.

Σαφέστατα και υπήρχε πρόθεση χειραγώγησης των εκλογών.

Φτάσαμε σε αυτά τα κωμικά, αρχαιρεσίες θέλαμε να κάνουμε που είναι αναυθαίρετο συνταγματικό δικαίωμα του κάθε Έλληνα. Είχαμε τα ΜΑΤ με τις κλούβες ενώ το γήπεδο ήταν άδειο. Είναι εικόνες ντροπής που εκθέτει όλους μας. Έχουμε, όχι πραξικόπημα, αρχαιρεσίες, έρχονται τα ΜΑΤ και αποκλείουν τον χώρο…

«Ο Αυγενάκης είναι ο μπροστινός. Εννοώ ότι υπάρχουν πίσω άλλοι που καθοδηγούν. Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία, δεν έχω στοιχεία αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω. Ξέρετε πολύ καλά ποιους εννοώ, δεν θέλω να προχωρήσω σε ονοματολογία.

Προσβάλει το δικαστικό σώμα αυτό που είπε ο Αυγενακης ότι υφαρπάζονται δικαστικές αποφάσεις. Τεράστια προσβολή.

Δεν είναι δυνατόν η πολιτική εξουσία να έρχεται και να αναστέλει αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας. Είναι δυνατόν να υπάρχει διάκριση των εξουσιών;
Προσπαθούν να βρουν τον τρόπο μέσω των οποίων θα εκλέξουν τη διοίκηση που αυτοί θέλουν τι πρόβλεψη να κάνεις;»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Εθνική Μπάσκετ: Πέταξε για Καναδά

Το ρολόι ήταν λίγο πριν τις 06:00. Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ αναχωρούσε για την Βικτώρια …