Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Τσαϊρέλης: «Έχω χαρίσει στον Άρη συνολικά, 303.000 ευρώ»

Τσαϊρέλης: «Έχω χαρίσει στον Άρη συνολικά, 303.000 ευρώ»

tsairelis

Για όσα γίνονται με την πλευρά του Άρη, αναφέρθηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μέσω γραπτής τοποθέτησής του. Ο έμπειρος παίκτης σημείωσε ότι έχει χαρίσει πολλά λεφτά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι είναι προσβλητικά όλα αυτά που ακούγονται για το πρόσωπο του.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη μου λύπη διαβάζω δημοσιεύματα που πηγάζουν από την Κ.Α.Ε. Άρης κι αφορούν εμένα προσωπικά και πραγματικά δεν μπορώ να τα πιστέψω.

Στον Άρη υπέγραψα δύο (2) φορές συμβόλαιο (ένα 5ετούς διάρκειας και ένα 2ετούς διάρκειας). Από το καλοκαίρι του 2007, που υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο, μέχρι το 2012 που ολοκληρώθηκε αυτό, το ποσό που χάρισα στην ομάδα ανέρχεται σε κεφάλαιο 265.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα τις σεζόν 2008-2010 (που αγωνίστηκα ως δανεικός) και 2010-2012 οι μειώσεις που συμφώνησα να γίνουν, για το καλό της ομάδας, είναι 30.000 ευρώ και 235.000 ευρώ αντίστοιχα. Το καλοκαίρι μάλιστα της επόμενης χρονιάς, με την ένταξη της Κ.Α.Ε. Άρης στο άρθρο 99 του ΠτΚ, συμφώνησα να κάνω “ψαλίδι” στα ήδη μειωμένα χρήματα, που άγγιξε τις 38.000 ευρώ. Κατ’ αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που χάρισα στην Κ.Α.Ε. Άρης, έπειτα από μειώσεις και διευκολύνσεις, ανέρχεται στις 303.000 ευρώ!

Υπενθυμίζω στην Κ.Α.Ε. Άρης όπως ήδη γνωρίζει ότι, δεν ήταν λίγες οι χρονιές που αγωνίστηκα με δύο, τρεις ή τέσσερις μισθούς ολόκληρη τη σεζόν και παρόλα αυτά δεν αποχώρησα και ας είχα τη δυνατότητα.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται απίστευτα, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινά και είναι εύκολο να αποδειχθούν με έγγραφα και παραστατικά που διαθέτω.

Κάποιοι μάλιστα συνεχίζουν να αναρωτιούνται γιατί δε χαρίζω τους τόκους. Τα χρήματα αυτά πηγαίνουν σε δικαστικά έξοδα και φόρους που έχω πληρώσει και θα έπρεπε να έχουν καλυφθεί από την Κ.Α.Ε. Άρης.

Και αν όλα αυτά αφορούν το παρελθόν, ακόμα και σήμερα, στο κάλεσμα της τωρινής διοίκησης να είμαι αρωγός στη μη κατάπτωση της εγγυητικής (το Μάιο του 2021), φώναξα ΠΑΡΩΝ.

Κι όμως, μετά από όλα αυτά η Κ.Α.Ε. Άρης σε ανεπίσημο επίπεδο συνεχίζει να διαρρέει γεγονότα που σε καμία περίπτωση δεν είναι αληθινά και είναι εντελώς προσβλητικά για το πρόσωπό μου. Είναι θλιβερό να στοχοποιούνται παίχτες που έχουν χαρίσει τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά. Το ότι επέλεξα, μέχρι σήμερα, συνειδητά το δρόμο της σιωπής, δε σημαίνει ούτε ενοχή, ούτε αδυναμία από πλευράς μου. Σημαίνει αξιοπρέπεια.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Τσαϊρέλης»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…