Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor Spoiler: Αυτοί πέρασαν στους τελικούς της Αθήνας, ποιος αποχωρεί

Survivor Spoiler: Αυτοί πέρασαν στους τελικούς της Αθήνας, ποιος αποχωρεί

Survivor

Το φετινό Survivor ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες και ήδη γνωρίζουμε τους δύο από τους τέσσερις παίκτες που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στους τελικούς της Αθήνας.

Πρόκειται για τους παίκτες, οι οποίοι δεν θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την Κυριακή κι έτσι θα κλειδώσουν την παρουσία τους στα LIVE της Αθήνας.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Ηλία Μπόγδανο και Σάκη Κατσούλη. Κι αν για τον πρώτο ήταν αναμενόμενο, μιας και δεν είχε βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, ο δεύτερος έκανε την έκπληξη, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά.

Παρότι βγήκε υποψήφιος, κατάφερε τελικά να σβήσει την υποψηφιότητα του, κατακτώντας τις δύο επόμενες ασυλίες.

Χθες (22/6) κέρδισε την ασυλία και σήμερα (23/6) την ξανακερδίζει! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σωθεί από τον τάκο και να περάσει απευθείας στα LIVE.

Οι υποψήφιοι

Όσον αφορά τους υποψήφιους, αυτός είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος βγήκε χθες στον τάκο από τον Σάκη. Σήμερα (23/6), ο Κατσούλης αναμένεται να δώσει τον Κόρο, ενώ ο Κόρο, ο οποίος είχε κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία θα δώσει τη Μαριαλένα αντί του Σάκη που δεν μπορεί να ψηφιστεί.

Έτσι, ένας εκ των Κόρο, Ασημακόπουλου και Μαριαλένας θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Σαν πρώτη εκτίμηση, ο παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Αγγελικής Ηλιάδη που θα σας τρελάνει

Όταν η Αγγελική Ηλιάδη σκορπά “πανικό” στο διαδίκτυο… Η Αγγελική Ηλιάδη περνάει το καλοκαί…