Κεντρική Διεθνή «Στο στόχαστρο Μπαρτσελόνα και Ρεάλ το νέο «λαβράκι» της Σερβίας»

«Στο στόχαστρο Μπαρτσελόνα και Ρεάλ το νέο «λαβράκι» της Σερβίας»

JOVIC jpg

Η σερβική σχολή μπάσκετ ετοιμάζεται να βγάλει νέο μεγάλο αστέρι, και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Νίκολα Γιόβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην εφηβική ομάδα της Μέγκα Μπέμαξ του αρχιμάνατζερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και εντυπωσιάζει.

Ο Γιόβιτς, ο οποίος κλείνει τα 18 την επόμενη εβδομάδα, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Αδριατικής λίγκας σε επίπεδο junior, ενώ παράλληλα πήρε και το πρωτάθλημα και ήταν στην καλύτερη πεντάδα.

Μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «2» και «3», έχει ύψος 2.08 και το κομμάτι που τον χαρακτηρίζει είναι το πολύ υψηλό μπασκετικό IQ. Ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα και από ανθρώπους του ΝΒΑ, οι οποίοι τον έχουν χαρακτηρίσει next big thing του σερβικού μπάσκετ και τον τοποθετούν αρκετά ψηλά στο draft του 2022.

Για την περίπτωση του ενδιαφέρεται και η Παρτιζάν, η οποία θέλει να λάβει μέρος μετά από χρόνια στην ανάδειξη ενός Σέρβου παίκτη, ωστόσο τα μεγέθη των Καταλανών και των Μαδριλένων αναμένεται να επικρατήσουν στην διεκδίκηση του.


 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…