Κεντρική Basket League Λαύριο Σερέλης: «Η συμμετοχή στους τελικούς είναι το πρώτο… πρωτάθλημα του Λαυρίου»

Σερέλης: «Η συμμετοχή στους τελικούς είναι το πρώτο… πρωτάθλημα του Λαυρίου»

Το Λαύριο γνώρισε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της Basket League και ο Χρήστος Σερέλης έδωσε υπόσχεση ότι η ομάδα του θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο παιχνίδι. Παράλληλα, ο τεχνικός των «μεταλλωρύχων» επεσήμανε ότι από μόνη της η συμμετοχή στους τελικούς είναι σαν… πρωτάθλημα για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης στην συνέντευξη τύπου του αγώνα:

«Και μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για έναν τελικό του πρωταθλήματος και συμμετέχει η ομάδα μου, αποτελεί το πρώτο… πρωτάθλημα του Λαυρίου! Οπότε θα αρκεστώ να πω μόνο για τον αγώνα, ότι ο Παναθηναϊκός δε μας άφησε κανένα περιθώριο ότι μπορούμε να κάνουμε μια τεράστια έκπληξη ή ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την έκπληξη. Δεν ήμασταν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού καλύτερη. Επειδή η ομάδα μου, χαίρεται πραγματικά που είναι εδώ και τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση, το Σάββατο θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και θα είμαστε πολύ περισσότερο ανταγωνιστικοί από ότι σήμερα».

Για την εικόνα της ομάδας του και αν είχε να κάνει με την κούραση ή υπερέχει τόσο πολύ ο Παναθηναϊκός: «Υπερέχει σε όλα ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι σίγουρο. Είναι σίγουρο επίσης, ότι η ομάδα μου μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό και σε αυτό το γήπεδο, καθώς δεν υπάρχει κόσμος. Ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα δε θα είναι πνευματικά έτοιμη, μετά τη σειρά με τον Προμηθέα. Ήμασταν δύο μέρες σε αναμονή, αν θα παίξουμε με τον Προμηθέα ή αν θα παίξουμε τελικό με τον Παναθηναϊκό. Το μυαλό μας δεν ήταν να παίξουμε έναν τελικό και φάνηκε. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα δείτε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι στο Λαύριο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Λαύριο: Πρόβλημα με το γήπεδο

Η ομάδα που φέτος έφτασε στους τελικούς της Basket League έχει θέμα με το γήπεδό της. Το Λ…