Κεντρική Basket League Άρης “Διπλό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης, η μία περίπτωση είναι πολύ σοβαρή”

“Διπλό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης, η μία περίπτωση είναι πολύ σοβαρή”

arvanitis

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Λευτέρης Αρβανίτης στην ΕΡΤ, με τον Πρόεδρο του Α.Σ. να αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στο θέμα της αδειοδότησης αλλά και του ενδιαφέροντος που υπάρχει για την ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΕ:

«Συζητάμε κάποιο ενδιαφέρον, είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Η διοίκηση ψάχνει για το καλύτερο δυνατό, γιατί κι αυτό το ενδιαφέρον προέκυψε μέσα από δουλειά και προσπάθεια. Η μια περίπτωση είναι πολύ σοβαρή, όμως χρειάζεται να έχουμε υπομονή, γιατί οι αποφάσεις λαμβάνονται από το εξωτερικό. Είναι δυο εταιρείες με έδρα το εξωτερικό. Για ό,τι νέο προκύψει, θα υπάρξει ενημέρωση επισήμως από την ΚΑΕ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ BAN:

“Είναι δύσκολο για μια ομάδα, όπως ο Άρης, να παίζει με απαγόρευση μεταγραφών. Στόχος της διοίκησης, αφού ολοκληρωθεί το θέμα της αδειοδότησης, είναι να λυθούν σιγά σιγά τα ban. Μπορεί να αργήσουμε λίγο, όμως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Εφόσον λύσουμε το θέμα της αδειοδότησης, αμέσως μετά η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα δώσει μια συνέντευξη τύπου, στη διάρκεια της οποίας θα ενημερώσει για τα πεπραγμένα της διοίκησης και τα οικονομικά δεδομένα. Θα ενημερώσουμε και για τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς μάλλον θα έχουμε κόσμο από τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να πω στον κόσμο του Άρη πως είναι αναγκαίο να στηρίξει, μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας αυτή την προσπάθεια. Δεν ζητάμε έρανο, ούτε ελεημοσύνη. Να κάνουμε ένα «ντου», να δείξουμε τη δυναμική μας και την αγάπη μας για το σύλλογο, με το σκεπτικό πως αυτά τα χρήματα, που θα συγκεντρωθούν, θα καλύψουν υποχρεώσεις, που αφορούν τα ban».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ:

«Σε θέματα διακανονισμού, είμαστε σε καλό δρόμο. Το μόνο που μας μένει και ολοκληρώνεται σιγά σιγά, είναι η κάλυψη του έξτρα ποσού της εγγυητικής, ύψους περίπου 90.000 ευρώ. Πιστεύω μέχρι τη Δευτέρα, Τρίτη θα την έχουμε και θα είμαστε κανονικά σύννομοι, με όσα ζητάει η λΛίγκα για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Αναγγείλαμε πρώτοι την πολυμετοχικότητα, δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη, χρειάζεται λίγος χρόνος και το σωστό τάιμινγκ για να πετύχει ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Θα έρθει όμως η ώρα του.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους 19 μετόχους, που μέσω του ΑΣ πήραν τις μετοχές της ΚΑΕ, βάζοντας την υπογραφή τους, επιτρέποντας έτσι με αυτό το μικρό ποσοστό που έχουν στην ομάδα, να λειτουργεί και να συντηρείται. Όποιος άλλος θέλει να πάρει μετοχές, μπορεί να φέρει ασφαλιστική, φορολογική ενημερότητα και το πόθεν έσχες του και να πάρει μετοχές κάποιου, που ήδη τις έχει. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος κι όχι, μέσω του facebook να λένε και γράφουν άλλα. Εμείς αυτά τα 19 άτομα, θα τα προστατεύσουμε».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ:

«Είναι ένα παιδί, που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον Άρη, ως παίκτης, ως βοηθός και ως πρώτος προπονητής. Είναι ένα παιδί, που πρέπει να το σεβαστούμε. Ανθρώπους, στελέχη, αθλητές, προπονητές που βάζουν πλάτη στα δύσκολα, βγαίνουν μπροστά, όταν η ομάδα δυσκολεύεται, πρέπει να τους σεβόμαστε. Αυτό θα κάνουμε και με τον Σάββα Καμπερίδη. Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής μας σίγουρα, γιατί προηγουμένως πρέπει να συναποφασίσουν όλα τα μέλη της διοίκησης. Δεν θα επιβάλλω εγώ τη γνώμη μου. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει, όμως σίγουρα θα είναι ο πρώτος, με τον οποίο θα μιλήσουμε».

ΓΙΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ:

«Οι σχέσεις μας με την ΠΑΕ Αρης είναι πάρα πολύ καλές. Μιλάμε πολύ συχνά με τον κ. Καρυπίδη για πολλά θέματα. Ο ΑΣ είναι συμπαραστάτης στην προσπάθειά του. Παρακολουθούμε το έργο του και βοηθάμε όσο μπορούμε. Υπάρχει καλή συνεννόηση.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία του ΑΣ, αν αναλογιστούμε τα χρέη, που είχε ο Ερασιτέχνης και το πως λειτουργεί σήμερα. Πάμε πολύ καλά. Αυτό το οφείλουμε, πρώτα από όλα στα 6.000 συνειδητοποιημένα, εγγεγραμμένα, οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη μας, που μας εμπιστεύονται.

Έγιναν έργα στο “Κλεάνθης Βικελιδης”, στεγανοποιήσαμε την πισίνα και θα τεθεί σε λειτουργία. Λύσαμε αρκετά θέματα σε πολλά τμήματα, δεν οφείλουμε ούτε ένα ευρώ στο δημόσιο, στη διάρκεια της χρήσης μας. Διευθετήσαμε παλιές οφειλές, όπως αυτή απέναντι στη ΔΕΗ.

Αγωνιστικά, κάποιοι από τους στόχους μας, ενόψει της νέας σεζόν είναι η άνοδος κατηγορίας στα τμήματα του βόλεϊ και του πόλο. Είμαστε περήφανοι για το τμήμα κολύμβησης, που κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης. Έχουμε όμως πολλά ακόμη να κάνουμε. Ας μη ξεχνάμε πως έχουμε 22 τμήματα, σε όλο το φάσμα των Ολυμπιακών αθλημάτων, σε άνδρες και γυναίκες, με περίπου 3.000 αθλητές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…