Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πότε λέμε «αντίο» στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Πότε λέμε «αντίο» στην απαγόρευση κυκλοφορίας

ed44789b69df630c25ead6cf493a274f L

Σταδιακά θα γίνει η άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Παράταση κατά μία ώρα και μέχρι τη 01.30 από το Σάββατο 12 Ιουνίου και πλήρης κατάργηση από 1η Ιουλίου.

Τις εισηγήσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης ανακοίνωσε στη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων γνωστοποίησε τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων της εστίασης, με τη μουσική να επιστρέφει από τις 12 Ιουνίου αλλά μέχρι συγκεκριμένα ντεσιμπέλ.

Παράταση ωραρίου απαγόρευσης

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Dnews, ο Νίκος Χαρδαλιάς γνωστοποίησε ότι για αρχικά παραταθεί το ωράριο κυκλοφορίας από τις 00:30- 05¨:00 που είναι σήμερα στη 01:30 ήδη από αυτό το Σάββατο 12 Ιουνίου

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η απαγόρευση κυκλοφορίας θα σταματήσει σε όλη την χώρα από την 1η Ιουλίου, καθώς δεν θα είναι πλέον σε ισχύ.

«Η βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων σε συνδυασμό με εμβολιασμό επιτρέπουν να κάνουμε τα επόμενα βήματα και να προχωρήσουμε στην άρση κάποιων περιοριστικών μέτρων. Αυτό δεν σημαίνει ότι φτάσαμε στο τέλος της πανδημίας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα, χωρίς εκπτώσεις και δικαιολογίες», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Απεργία Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου: Παραλύει η χώρα

Απεργία Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου… Παραλύει η χώρα, πώς θα λειτουργήσουν ΜΜΜ, σχολεία, …