Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παυλοπούλου: «Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο κάποιες στιγμές»

Παυλοπούλου: «Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο κάποιες στιγμές»

vasilis maslarinos ellada

Ο Βασίλης Μασλαρινός και η Πηνελόπη Παυλοπούλου μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Εθνικής Γυναικών από τη Σερβία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ευρωμπάσκετ 2021.

«Ήταν ένα σκληρό μεσημέρι για εμάς. Η Σερβία είναι πιο ψηλή, πιο καλή, πιο έμπειρη και πιο ταλαντούχα ομάδα από εμάς. Είναι μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο στο Ευρωμπάσκετ, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο κάποιες στιγμές, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε κάποια στοιχεία ανταγωνισμού και ελπίζουμε στο μάλλον να παρουσιαστούμε καλύτερες» είπε η Πηνελόπη Παυλοπούλου και συνέχισε:

«Είμαστε μια πολύ νέα ομάδα, είναι το πρώτο μας Ευρωμπάσκετ μαζί και ελπίζω να καταλάβει η καθεμία από εμάς, κι εγώ μαζί φυσικά, πόση δουλειά χρειαζόμαστε για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Το μόνο θετικό είναι το πως αντιδράσαμε κάποια στιγμή μετά από το κακό ξεκίνημα. Ήταν κάτι που μας έδωσε μια αυτοπεποίθηση. Ελπίζω την επόμενη φορά να αρχίσουμε καλύτερα από το τζάμπολ. Ήταν μια κακή ήττα από μια ομάδα που σίγουρα θα βρεθεί στη ζώνη των μεταλλίων και θα έχει καλή πορεία και στο Τόκιο. Από τους αγώνες αυτούς μόνο να μάθουμε μπορούμε, βλέποντας και το επίπεδο που υπάρχει και το επίπεδο στο οποίο ευελπιστούμε να φτάσουμε. Βλέπουμε τι πρέπει να δώσει η καθεμία μας για να ανέβει η ομάδα επίπεδο και να είμαστε σε κάποιο καιρό και πάλι ανταγωνιστικές ως ομάδα».

Ο Βασίλης Μασλαρινός είπε: «Η Σερβία μπορεί να πάει ως τον τίτλο σε αυτό το Ευρωμπάσκετ. Συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Αυτού του είδους τα παιχνίδια μπορούν να είναι μάθημα. Βλέπουμε πως παίζουν, πως επικοινωνούν, πως στέκονται στο γήπεδο. Στην πρώτη περίοδο σταθήκαμε καλά, ειδικά στα ριμπάουντ, αλλά η Σερβία άλλαξε ταχύτητα στη δεύτερη περίοδο, έγινε πιο επιθετική, πίεσε σε όλο το γήπεδο, πήρε τα ριμπάουντ, βρήκε ελεύθερα σουτ και έφτασε σε μια διαφορά 20 πόντων. Έχουμε νέα παιδιά, θέλαμε να δούμε πως αντιδρούν. Αυτό είναι ένα μάθηα για εμάς. Όταν βλέπεις πως παίζουν και πως αντιδρούν αυτές οι ομάδες, μαθαίνεις πράγματα. Η Σερβία είναι μια καταπληκτική ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

FIBA: Στις 19 Μαρτίου η κλήρωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πιθανούς αντίπαλους στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα μάθει η Εθνική. Στις 19 Μαρτίου στην Ελβετ…