Κεντρική Γυναίκες ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Θεοδώρου [pic]

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Θεοδώρου [pic]

xristina theodorou pas giannina 820x482 1 jpg

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φοράει η Χριστίνα Θεοδώρου.

Κάτοικος Ιωαννίνων θα είναι τη νέα σεζόν η Χριστίνα Θεοδώρου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελληνίδας παίκτριας, η οποία πέρσι αγωνίστηκε στα Χανιά.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 24χρονης αθλήτριας Χριστίνας Θεοδώρου, η οποία την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΟΑ Χανίων στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Χριστίνα έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Με τα Χανιά την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και είχε 6,1 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλέψιμο σε 22 λεπτά ανά αγώνα. Τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 η Θεοδώρου αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας. Με τον Πρωτέα κέρδισε το 2015 και το πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ είναι και διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες.

Η Χριστίνα έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα! Είμαι αισιόδοξη για τη νέα χρονιά και ανυπομονώ! Θα παλέψω για την ομάδα έτσι ώστε να βοηθήσω και εγώ όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει κάθε της στόχο! Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες”».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…