Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Η πρόταση στον Παπαπέτρου και οι επόμενες κινήσεις

Παναθηναϊκός: Η πρόταση στον Παπαπέτρου και οι επόμενες κινήσεις

riverspapapetrou

Εβδομάδα Ιωάννη Παπαπέτρου είναι αυτή που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να επικεντρώνονται στο θέμα της παραμονής του διεθνή Έλληνα φόργουορντ στην ομάδα.

Μετά την αποχώρηση του Μήτογλου, το τριφύλλι δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ενδεχόμενη αποχώρηση και του αρχηγού του, ο οποίος είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή και ζυγίσει τις επιλογές του.

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στον Παπαπέτρου με αυξημένες αποδοχές, δείχνοντας ότι τον θέλουν για τον απόλυτο ηγέτη της ομάδας.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν σκέφτεται μόνο το οικονομικό, αλλά και το αγωνιστικό, θέλοντας να παίξει σε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα έχει υψηλούς στόχους.

Μια τέτοια ομάδα θέλει να φτιάξει κι ο Δημήτρης Πρίφτης, της οποίας θα ηγηθεί ο Ιωάννης.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι εξαιρετικό και το πιθανότερο σενάριο είναι να πορευτούν μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας περιμένουν τις επόμενες μέρες ή και ώρες την οριστική απόφαση του Παπαπέτρου, προκειμένου να προχωρήσουν και στα επόμενα ζητήματα της ομάδας.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για παίκτες από το πάνω ράφι στο “1” και στο “4”, ενώ τσεκάρει περιπτώσεις και για τον ψηλό που θα πλαισιώσει τον Παπαγιάννη στο “5”.

Εφόσον ανανεώσει ο Παπαπέτρου, αυτές είναι οι τρεις θέσεις που “καίνε” τους πράσινους, ενώ στη συνέχεια θα ασχοληθούν και με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Νεντοβιτς και Χεζόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …