Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Αυτοί παίζουν για το «4»

Παναθηναϊκός: Αυτοί παίζουν για το «4»

2020Mancio11Nov312

Ο Παναθηναϊκός μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του από τον Δημήτρη Πρίφτη πλέον στρέφει την προσοχή του στον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν. Εκτός από τα ανοιχτά ζητήματα των συμβολαίων των Παπαπέτρου, Νέντοβιτς και Χεζόνια, βασικό ζήτημα είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Αρμάνι Μιλάνο.

Έτσι, οι Πράσινοι έχουν κυκλώσει δύο περιπτώσεις για την θέση του πάουερ φόργουορντ, με κανέναν από τους δύο παίκτες να μην έχει ούτε την σωματοδομή ούτε και τα χαρακτηριστικά του Έλληνα, είναι ωστόσο στην φιλοσοφία του Έλληνα κόουτς.

Ο ένας, δεν είναι άλλος από τον Οκάρο Γουάιτ. Ο Αμερικανός άλλοτε παίκτης του Άρη, ήταν παίκτης του Πρίφτη την περσινή σεζόν και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο εκλεκτός για το «4». Ο άλλος είναι ο Κουίνσι Έισι, ο οποίος έχει προταθεί στο Τριφύλλι και αρέσει στον Πρίφτη κυρίως για της αμυντικές του ικανότητες.

Σε κάθε περίπτωση προτεραιότητα των Πράσινων είναι ο Γουάιτ, ωστόσο σε περίπτωση που κάπου κολλήσει η περίπτωση του δεν αποκλείεται η ομάδα να κινηθεί για τον πρώην παίκτη της Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…