Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον για Λάιτι

Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον για Λάιτι

Λάιτι

Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Ουόκαπ, αλλά και τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Φαλ, ψάχνει στην αγορά τον παίκτη, που θα συμπληρώσει το παζλ. Ένα από τα ονόματα, που απασχολούν εντόνως τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είναι ο Ντέιβιντ Λάιτι, που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του.

Ο Λάιτι την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους σκόρερ της Ευρωλίγκα. Ο παίκτης της Βιλερμπάν τελείωσε τη σεζόν έχοντας 33 παιχνίδια με 11,3 πόντους (53,5% δίποντα, 35,1% τρίποντα και 86,1% βολές). Παράλληλα, μοίραζε κατά μέσο όρο 1,7 ασίστ, μάζευε 2,6 ριμπάουντ και κάτι λιγότερο από ένα κλέψιμο.

Ο 33χρονος καλαθοσφαιριστής, που αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βιλερμπάν γι ακόμη έναν χρόνο. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται, όμως, για την απόκτηση του και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη τα χέρια με έναν άλλο παίκτη της Βιλερμπάν, τον Μουσταφά Φαλ, ενώ πέρσι είχε αποκτήσει από τη γαλλική ομάδα τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…