Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Πότε έγινε η διερευνητική επαφή για Αντετοκούνμπο – Τα δεδομένα της υπόθεσης

Ολυμπιακός: Πότε έγινε η διερευνητική επαφή για Αντετοκούνμπο – Τα δεδομένα της υπόθεσης

antetokounmpo

Το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και ο Νίκος Καλαμπάκας παραθέτει τα δεδομένα για το θέμα της απόκτησής του.

Κάθε Έλληνας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Κώστα Αντετοκούνμπο ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε πλήρη εξέλιξη τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και μια από τις περιπτώσεις που τους «κολάκευσαν» είναι κι αυτή του Έλληνα παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς.

Είναι νέος, εξελίξιμος, ενώ ήδη έχει μπασκετικές παραστάσεις που θα ζήλευαν πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα της Euroleague, καθώς δεν θα πρέπει κανείς μας να ξεχνάει ότι έχει κατακτήσει ήδη ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, δίπλα στον τεράστιο Λεμπρόν Τζέιμς.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού λοιπόν για τον Κώστα, είναι δεδομένο. Μάλιστα, αυτό έχει επισημοποιηθεί, αφού πριν καν μπει Ιούνιος, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει την πρώτη τους διερευνητική επαφή με τον μάνατζέρ του, ώστε να βολιδοσκοπήσουν τα «θέλω» του νεαρού άσου.

Η υπόθεση έμεινε στάσιμη εξαιτίας των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα βρεθεί στον Καναδά για το προολυμπιακό τουρνουά και έχει ρίξει όλο το βάρος του εκεί. Θέλει να βοηθήσει την εθνική μας να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έπειτα να πάρει την απόφασή του.

Λέγεται ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε κι αυτός «σφήνα» για την απόκτησή του, όμως τα δεδομένα στους «πράσινους» για τη νέα σεζόν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα, οπότε αυτή τη στιγμή ίσως είναι πολύ… πίσω στην κούρσα της απόκτησής του!

Όπως και να έχει, το όνομά του θα μας απασχολήσει αρκετά το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα επανέλθει ώστε να τον δελεάσει και να τον «ντύσει» στα χρώματά του.

Η τελική του απόφαση πάντως θα εξαρτηθεί από το NBA. Αν βρει εκεί πρόταση που θα τον ικανοποιήσει, δύσκολα θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό μιας ομάδας…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…