Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με Λάιτι

Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με Λάιτι

david lighty ldlc asvel villeurbanne eb19

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να συμπληρώσει το παζλ της περιφέρειας του, με την απόκτηση του Ντέιβιντ Λάιτι. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη και τη Βιλερμπάν και αναμένεται ο Αμερικανός να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Όπως αναφέραμε και σε σχετικό μας άρθρο χθες, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Ντέιβιντ Λάιτι. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά ήταν σε επαφές μαζί, οι οποίες έχουν φτάσει στο τελικό τους στάδιο. Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του οι «ερυθρόλευκοι» θα καταβάλουν μπάι άουτ στη Βιλερμπάν, καθώς ο 33χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με τη γαλλική ομάδα.

Ο Λάιτι φέτος μέτρησε κατά μέσο όρο 11.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ. Ο Αμερικανός είναι ο δεύτερος παίκτης της Βιλερμπάν, που θα έρθει στον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει ήδη συμφωνία και με τον Μουσταφά Φαλ.

Πάντως, οι ανακοινώσεις θα αργήσουν, καθώς η Βιλερμπάν έχει ακόμη υποχρεώσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα και δεν γίνεται να προβούν νωρίτερα σε ανακοινώσεις πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της γαλλικής ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …