Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στο ΑΣΕΑΔ

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στο ΑΣΕΑΔ

Ολυμπιακός ΠΑΟ ΣΕΦ

Oλυμπιακός μετά την ολοκλήρωση των τελικών της Α1 Γυναικών και τις απορρίψεις στις ενστάσεις του προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μέσω του ΑΣΕΑΔ να μην επιτρέψουν να υπάρξει δεδικασμένο, στο γεγονός ότι η ΚΕΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό στην ένσταση του δίχως να εξετάσει το φύλλο αγώνα.

Η ομάδα του Πειραιά όσον αφορά το πρώτο ματς το κέρδισε και τη δεύτερη φορά, αλλά αυτό που «καίει» τους «ερυθρόλευκους» είναι να μην υπάρξει «νομικό προηγούμενο». Η ΚΕΔ, όπως αναφέρει και στο σκεπτικό της, δεν υπολόγισε το φύλλο αγώνα, αλλά ούτε και τη συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών, που έλεγε ότι το καλάθι της Ριντ είναι εκπρόθεσμο. Ο Ολυμπιακός θέλει να ισχύσει ότι το καλάθι της Ριντ είναι εκπρόθεσμο, όπως φάνηκε και στο βίντεο του αγώνα, αλλά και σ΄αυτό που έστειλαν στην ΚΕΔ.

Όσον αφορά το θέμα της Όλγας Χατζηνικολάου και την αντικανονική ή μη συμμετοχή της αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, που θα φέρουν τριγμούς. Ο Ολυμπιακός έχει κυνηγήσει την υπόθεση με τις συνεχόμενες ενστάσεις του και φαίνεται ότι το θέμα θα έχει συνέχεια και εξελίξεις, που θα συζητηθούν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…