Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την παραμονή της προσωρινής διοίκησης του Βασιλακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την παραμονή της προσωρινής διοίκησης του Βασιλακόπουλου

timthumb 1

Ο Τάκης Μπαλτάκος που εκπροσωπούσε τους «πράσινους» εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να παραμείνει η διοίκηση που υπάρχει στην ΕΟΚ και να μην γίνουν εκλογές.

Το σίριαλ με την ακυβερνησία της ΕΟΚ συνεχίστηκε την Πέμπτη (3/6) στο πρωτοδικείο. Εκεί ο Τάκης Μπαλτάκος ο οποίος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό, ζήτησε την παραμονή της προσωρινής διοίκησης Βασιλακόπουλου.

Επτά ήταν τα δικόγραφα και άλλα τόσα τα αιτήματα που κατατέθηκαν στον Πρωτοδίκη, ο οποίος πλέον καλείται να αποφασίσει για τη νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, όπως ενημέρωσε στον Over FM 104.9, ο Γιώργος Κογκαλίδης. Δύο αιτήματα κατέθεσαν η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα, ένα εκείνη του Άγγελου Παπανικολάου, ενώ τρία προήλθαν από τρίτους, οι οποίοι δεν είναι υποψήφιοι στις εκλογές της ΕΟΚ.

Το τελευταίο αίτημα προήλθε από τον δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό και το σωματείο «Εξάστερος» και μέσα απ’ αυτό ζήτησε την παραμονή της τωρινής προσωρινής διοίκησης, η οποία έχει πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλου.

Και το στηρίζει στο επιχείρημα πως οι εκλογές δεν έγιναν, όχι με υπαιτιότητα της προσωρινής διοίκησης, αλλά εξαιτίας της ΚΥΑ, η οποία απαγόρευσε τις εκλογές. Η απόφαση του Πρωτοδικείου αναμένεται αύριο (4/6) ή το αργότερα τη Δευτέρα (7/6). Όπως φαίνεται στόχος της νέας προσωρινής διοίκησης είναι η διεξαγωγή εκλογών, οι οποίες έχουν καθυστερήσει 9 μήνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …