Κεντρική ΝΒΑ_ O Ντρέιμοντ Γκριν ζητάει τα… λεφτά του πίσω από τους φίλους των Σανς [pic]

O Ντρέιμοντ Γκριν ζητάει τα… λεφτά του πίσω από τους φίλους των Σανς [pic]

Ντρέιμοντ Γκριν

Οι Σανς απέκλεισαν τους περσινούς πρωταθλητές, Λέικερς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της δυτικής περιφέρειας, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να θεωρεί ότι έχει μερίδιο ευθύνης και να ζητάει… τα λεφτά του πίσω από τους φίλους των Σανς. Βλέπετε με σχόλια του πέρσι που έλεγε ότι ο Μπούκερ πρέπει να πάει σε άλλη ομάδα με καλύτερους συμπαίκτες, είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 50.000 δολαρίων και τώρα θεωρεί ότι οι «ήλιοι» ενισχύθηκαν εξαιτίας του.

«Παρ’ τε τον φίλο μου από το Φίνιξ! Θα πρέπει να πάει κάπου, ώστε να παίξει σπουδαίο μπάσκετ και να νικήσει!», είχε πει πέρσι ο Ντρέιμοντ Γκριν και τώρα με ανάρτηση του ανέφερε:

«Προς όλους τους φίλους των Σανς που μου στέλνετε αναφορικά με αυτά που είχα πει για τον Μπούκερ. Είστε όλοι αχάριστοι και θα πρέπει να με ευχαριστείτε (σ.σ. ανέφερε γελώντας)! Εκείνη την ημέρα, επιτέλους αποφάσισαν ότι χρειαζόταν ΒΟΗΘΕΙΑ. Λατρεύω που το βλέπω αυτό! Θα ξεκινήσω έναν… έρανο, ώστε να μου δείξετε την ευγνωμοσύνη σας και να μου πληρώσετε τα 50.000 δολάρια!», ενώ κλείνοντας υποσχέθηκε να τα δώσει σε φιλανθρωπίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…