Κεντρική Διεθνή Ο Μπατούμ “έκοψε” τον Μοερμάν

Ο Μπατούμ “έκοψε” τον Μοερμάν

andrew moerman gallia

O Βενσάν Κολέ εξήγησε τους λόγους που “κόπηκε” ο Αντριέν Μοερμάν από την αποστολή της εθνικής Γαλλίας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι η ικανοποιητική παρουσία διεθνών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, αλλά και πως βάσει πλάνου ο Νικολά Μπατούμ θα παίξει περισσότερο στο «4».

«Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του. Γνωρίζουμε ότι όλοι παίκτες είναι νικητές, έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι κατανοητό. Αλλά, το ίδιο θα έκανε και ένας παίκτης που δεν θα έπαιρνα, αν στη θέση του καλούσα τον Αντριέν», δήλωσε αρχικά ο Βενσάν Κολέ στο «RMC» και πρόσθεσε:

«Είναι απλά μία απόφαση του προπονητή. Δεν θα σας πω τα ακριβή κριτήρια που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αλλά, θα σας πω δύο λόγους. Αρχικά, είναι οι προτεραιότητες. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 είχαμε παίκτες που μας άφησαν ικανοποιημένους. Έτσι, αναπόφευκτα τους υπολογίζουμε. Ο δεύτερος λόγος και πιο σημαντικός κατά τη γνώμη μου είναι ότι θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον Νικολά Μπατούμ περισσότερο στη θέση “4”».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…