Κεντρική Elite League Ο Γκαγκαλούδης έβγαλε το καπέλο στον Μολφέτα [pics]

Ο Γκαγκαλούδης έβγαλε το καπέλο στον Μολφέτα [pics]

Γκαγκαλούδης

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είναι ένας από τους παίκτες με φανατικούς υποστηρικτές αλλά και αιώνιους «εχθρούς». Ο αυθορμητισμός και η θέληση του να εκφράζεται δημόσια προκαλεί πολλές φορές, όπως εξάλλου γίνεται με όποιον ακολουθεί την ίδια στάση.

Ωστόσο, πέρα από όλα ο πολύπειρος γκαρντ του Αμαρουσίου ξέρει να αναγνωρίζει το καλό, το σπουδαίο, το άξιο συγχαρητηρίων. Και δεν «κολλάει» να το κάνει ανεξάρτητα με το αν είναι… φίλος του ή δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Έτσι, μετά την νίκη του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Ολυμπιακό που σηματοδότησε την απευθείας άνοδο των Πατρινών στην Α1, με ανάρτηση του στα social media, έβγαλε το καπέλο στον Γιάννη Μολφέτα, με τον οποίο δεν έχουν και τις… καλύτερες σχέσεις.

«Το να αναγνωρίζεις έναν σπουδαίο αντίπαλο θεωρώ είναι το παν στο μπάσκετ…. Γι αυτό λοιπόν εγω θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στον Giannis Molfetas…. Τσακώθηκαμε βριστηκαμε κόντεψαμε να έρθουμε στα χέρια… Αλλα… Κουβαλήσε 1 χρόνο μια ομάδα σχεδόν μόνος του έφαγε 1 τόνο ξύλο και τα κατάφερε… Γιανναρα χίλια μπράβο ρε μάγκα… Από εμένα έχεις ένα τεράστιο respect….», ανέφερε χαρακτηριστικά.

1 5

Με τον Γιάννη Μολφέτα να απαντάει με την σειρά του:

«Ο σεβασμός κ το μπράβο όταν έρχεται από παίχτη του δικού σου επιπέδου έχει άλλη βαρύτητα. Σε ευχαριστώ πολύ Giannis Gagaloudis. Καλή συνέχεια να έχετε με το Μαρούσι στα play offs.»

 

2 1

 

Αυτό είναι ο αθλητισμός! Αντιπαλότητα μέχρι τέλους μέσα στο παρκέ (όταν μιλάμε για μπάσκετ), αλλά αναγνώριση του καλού, του άξιου, του σπουδαίου. Αυτό που κάνουν οι Ισπανοί με τα «pasillo» ακόμα και αν πρόκειται για αντιπάλους που σε επίπεδο φιλάθλων μισιούνται και βάζουν σε όλους τα… γυαλιά. Αυτό που έκανε η Μπιλμπάο στην θριαμβεύτρια του BCL, Μπούργος. Το χειροκρότημα των οπαδών της Ρεάλ στον παίκτη της «αιώνιας» αντιπάλου Μπαρτσελόνα, Πάου Γκασόλ.

  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Μαρούσι – Απόλλων Πάτρας 77-73

    Τα βρήκε σκούρα, αλλά συνέχισε νικηφόρα το Μαρούσι Το Μαρούσι είχε φτάσει στο +20 απέναντι…
  • Απόλλων Πάτρας - ΑΕΚ Basket League

    Απόλλων Πάτρας – ΑΕΚ 89-78

    O Απόλλων… κατάπιε την ΑΕΚ στην Περιβόλα Ο Απόλλων Πάτρας ήταν κυρίαρχος σε όλη τη δ…
  • ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας

    ΠΑΟΚ – Απόλλων Πάτρας 87-63

    Ο ΠΑΟΚ έστειλε τον Απόλλωνα στην Α2. Ο ΠΑΟΚ έκανε εκπληκτική τέταρτη περίοδο και πήρε έτσι…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…