Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο δακρυσμένος Λοτζέσκι αποκάλυψε ότι μάλλον σταματάει το μπάσκετ

Ο δακρυσμένος Λοτζέσκι αποκάλυψε ότι μάλλον σταματάει το μπάσκετ

mat lojeski aek

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Ματ Λοτζέσκι μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Προμηθέα στον πρώτο μικρό τελικό του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο «μπομπέρ» της Ένωσης σε ερώτηση για το αν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ, αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα το σημερινό δεν είναι μόνο το τελευταίο του παιχνίδι για φέτος αλλά συνολικά στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ματ Λοτζέσκι:

«Είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση μας μετά από σα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, θα το προσπαθήσουμε στο επόμενο. Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια και με το πόσο επαγγελματίες ήμασταν».

Όσο για το αν αναχωρεί την προσεχή Παρασκευή, απάντησε κάνοντας την αποκάλυψη για την καριέρα του… «Θα φύγω την Παρασκευή. Η οικογένεια μου ήταν μαζί μου μόνο 10 μέρες. Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, ίσως και το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας μου. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν, η γυναίκα μου με θέλει σπίτι και νιώθω ότι πρέπει να είμαι δίπλα τους και να τους υποστηρίζω».

Για την καριέρα του και όσα πέρασε στην Ελλάδα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, είπε: «Ήταν υπέροχο. Δυσκολεύομαι να μιλήσω γι’αυτό. Όλοι ξέρουν πως  νιώθω για την Ελλάδα. Κέρδισα πρωταθλήματα, είναι σα δεύτερο σπίτι για μένα. Νιώθω ότι είχα ακόμα μία χρονιά ακόμα ως παίκτης σε καλό επίπεδο. Είναι μια απόφαση για την οικογένεια μου που είναι σε μεγάλη απόσταση. Η καρδιά μου είναι στις ΗΠΑ τώρα και το σώμα μου εδώ. Ίσως το καλοκαίρι να το συζητήσω ξανά με την οικογένεια μου». 

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…