Κεντρική NBA Ντουράντ – Πίπεν: Μία νέα μεγάλη κόντρα ξεκίνησε στο ΝΒΑ [pics]

Ντουράντ – Πίπεν: Μία νέα μεγάλη κόντρα ξεκίνησε στο ΝΒΑ [pics]

kevin durant scoty pippen scaled

Οι κόντρες στο ΝΒΑ είναι σύνηθες φαινόμενο και φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει μία καινούρια. Συγκεκριμένα, Σκότι Πίπεν και Κέβιν Ντουράντ άνοιξαν μία «διαμάχη» μεταξύ τους, με αφορμή σχόλια του θρύλου των Μπουλς για τον Αμερικανό σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, ο Πίπεν άσκησε σκληρή κριτική στον ΚD λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για να ξεπεράσεις τον Λεμπρόν χρειάζονται πολύ περισσότερα από ατομική προσπάθεια. Ο Λεμπρόν είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης ομάδας, που καταλαβαίνει τη σημασία της ομάδας και τι χρειάζεται για να κερδίσεις. Ο Ντουράντ δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμη. Αποκλείστηκε στα playoffs. Πιστεύω πως έχει πολλά να μάθει ακόμη για το τι χρειάζεται προκειμένου να οδηγήσεις την ομάδα σου στη νίκη».

Ο Κέβιν Ντουράντ σήκωσε το… γάντι και απάντησε στον θρύλο του ΝΒΑ: «Ο μεγάλος Πίπεν δεν είχε αρνηθεί να μπει στον αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα γιατί ο προπονητής του είχε δείξει ένα σύστημα για έναν καλύτερο σουτέρ;». Ο ηγέτης των Νετς αναφέρετε φυσικά στο περιβόητο παιχνίδι, όπου ο Πίπεν δεν μπήκε στο παρκέ επειδή ο Φιλ Τζάκσον έδωσε την τελευταία επίθεση στον Κούκοτς και όχι σε αυτόν.

Στη συνέχεια, ο Ντουράντ πρόσθεσε: «Ο Σκότι επίσης διάλεξε να απολαύσει το καλοκαίρι, αφού επέλεξε να κάνει την αποκατάσταση του τραυματισμού του μέσα στη σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…