Κεντρική Ελλάδα Νικάκης στον OVER FM 104.9: «Δεν έχουν λεφτά να πάρει σαμπουάν για τους παίκτες της Εθνικής ο φροντιστής»

Νικάκης στον OVER FM 104.9: «Δεν έχουν λεφτά να πάρει σαμπουάν για τους παίκτες της Εθνικής ο φροντιστής»

Κώστας Νικάκης

Ο Κώστας Νικάκης μίλησε στον Over FM και την εκπομπή Overage με τον Γιώργο Κογκαλίδη για τις εκλογές και τα σοβαρά προβλήματα της Ομοσπονδίας μπάσκετ. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας αναφέρθηκε:

Στο γιατί αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα:

«Μια ομάδα ατόμων που υπάρχουν ήδη στην ομοσπονδία είχαμε αποφασίσει να μιλήσουμε με τον πρόεδρο για κάποιες θεσμικές αλλαγές. Όταν φτάναμε στο δια ταύτα, υπήρχε μια κατάσταση “τρομοκρατίας”, που κάποιοι αναδιπλώνονταν όταν πηγαίναμε να κάνουμε αλλαγή, να βάλουμε κάποιους κανόνες για να λειτουργήσει η Ομοσπονδία. Δημιουργήθηκε ένα καθεστώς που πήγαινε το μπάσκετ προς τα πίσω»

Στο αν θα γίνουν εκλογές:

«Απ’ ότι φαίνεται όχι. Ο Βασιλακόπουλος έχει βάλει μπροστά τη 13η-14η επιλογή του, τον Άγγελο Παπανικολάου, που βγήκε λέει μπροστά. Τον έβαλε ο Βασιλακόπουλος, αυτή είναι η αλήθεια. Η φωνή του δεν είναι δίκη του. Δεν θέλουν να κάνουν εκλογές. Αν ήθελαν θα τις έκαναν τον Σεπτέμβριο. Τα προβλήματα θέλουν να τα βάλουν κάτω απ το πατάκι και να κερδίσουν χρόνο».

Στη σοβαρότητα των προβλημάτων της ΕΟΚ:

«Υπάρχουν τεράστια οικονομικά θέματα. Ο φροντιστής δεν έχει να αγοράσει σαμπουάν και σαπούνια για την Εθνική ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…