Κεντρική Ειδήσεις Νίκαια: Αγρια επίθεση κατά 63χρονης

Νίκαια: Αγρια επίθεση κατά 63χρονης

Αστυνομία

Μια φρικτή εμπειρία βίωσε 63χρονη στη Νίκαια όταν 20χρονος ληστής της επιτέθηκε μέρα μεσημέρι για να της αρπάξει τον χρυσό σταυρό που φορούσε στον λαιμό της. Ήταν τέτοια η αγριότητα της επίθεσης που ο 20χρόνος έριξε την άτυχη γυναίκα στην άσφαλτο, τη γρονθοκόπησε, της ξερίζωσε τούφες από τα μαλλιά μαζί με δέρμα και στο τέλος την άφησε λιπόθυμη.

Τελικά ο ληστής συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στο Τμήμα. Μάλιστα πιάστηκε χάρη στην τόλμη ενός αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού ο οποίος τον ακολούθησε και έχοντας ρόλο «gps» έδινε το στίγμα του στην Αστυνομία.

Μέρα μεσημέρι εν μέση οδό

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, το άγριο περιστατικό σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η 63χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής βάδιζε στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια όταν ξαφνικά, ο ληστής της επιτέθηκε, την έσπρωξε με δύναμη και την έριξε στην άσφαλτο. Εκεί την ξυλοκόπησε με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα. Όταν… χόρτασε τη μανία του με το ένα χέρι άρχισε να της τραβάει τα μαλλιά και με το άλλο την αλυσίδα που είχε στο λαιμό της με τον σταυρό και τη βέρα της.

Η αγριότητα με την οποία συμπεριφερόταν στη δύστυχη γυναίκα ήταν πρωτοφανής. Έφθασε σε σημείο να της ξεριζώνει τούφες μαζί με δέρμα για να κάμψει τις αντιστάσεις της. Και το κατάφερε. Αφού το θύμα λιποθύμησε από το ξύλο ο 20χρονος άρπαξε και ένα δακτυλίδι από το δάκτυλο της και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο μάρτυρας που τον ακολούθησε

Ένας από τους μάρτυρες του περιστατικού αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι παρακολουθεί τον ληστή και ταυτόχρονα καλεί με το κινητό του τηλέφωνο την Αστυνομία. Ουσιαστικά ο μάρτυρας λειτούργησε ως «gps» δίνοντας στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ κάθε στιγμή το στίγμα και τη διαδρομή του. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα της Νίκαιας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…