Κεντρική Basket League ΑΕΚ Νέο χτύπημα Λάνγκφορντ για ΑΕΚ στο twitter

Νέο χτύπημα Λάνγκφορντ για ΑΕΚ στο twitter

e12c5b31 langford aek burgos

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις στο twitter σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ τοποθετήθηκε και πάλι για την υπόθεση της υπογραφής του διακανονισμού με την ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως η καθυστέρηση δεν είχε να κάνει με οικονομικούς λόγους.

Ο Λάνγκφορντ έγραψε στο Twitter: «Είμαι έτοιμος να υπογράψω. Αυτή η καθυστέρηση δεν αφορούσε χρήματα. Έχω βγάλει πολλά εκατομμύρια στην καριέρα μου. Αυτό αφορά την αρχή. Δεύτερον, οι πρώην συμπαίκτες μου αξίζουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον επόμενο χρόνο των συμβολαίων τους και να παίξουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο για να δείξουν τα ταλέντα τους.

Είναι πιο σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει την ευκαιρία να κάνει το σωστό για την επόμενη ομάδα ξένων που χρειάζονται την ευκαιρία να βρεθούν στην Ευρώπη. Ενθαρρύνω την ΑΕΚ και πολλούς άλλους συλλόγους σαν αυτή να έχουν λογική, όχι να κάνουν προϋπολογισμό με χρήματα που δεν έχουν.

Τρίτον, αναγνωρίζω ότι η ευκαιρία για έναν ανερχόμενο παίκτη να παίξει σε μια από τις καλύτερες σκηνές, που έχει να προσφέρει η Ελλάδα, είναι πιο σημαντική από τα προσωπικά μου συναισθήματα σχετικά με τα πράγματα που είπα για μένα στην ΑΕΚ και το φτωχό επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε.

Χρησιμοποιήστε άμεσες γραμμές επικοινωνίας για την κατάσταση του συλλόγου σας και δώστε στους παίκτες την ελευθερία να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με αυτές τις συνθήκες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον εργασίας και για τις δύο πλευρές και ένα πιο συνεπές αποτέλεσμα με ανταγωνιστικό τρόπο. Έτοιμος για την 17η σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…