Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νέα εξέλιξη για Ρεάλ και Παπαπέτρου

Νέα εξέλιξη για Ρεάλ και Παπαπέτρου

ioannis papapetrou panathinaikos

Νέα που συμφέρουν τον Παναθηναϊκό δημοσίευσε η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑS, καθώς αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τελικά δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία ότι η «βασίλισσα» έχει κυκλώσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για να ενυσχιθεί στους φόργουορντ, ωστόσο η AS επιβεβαιώνει μεν ότι υπήρξαν επαφές, λέγοντας όμως ότι τελικά δεν είναι η περίπτωση που θα επιλεχθεί από την ομάδα του Λάσο.

«Όσον αφορά τη θέση των φόργουορντ, υπήρξαν επαφές με τον Έλληνα Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι απαιτήσεις του παίκτη δεν ταιριάζουν με την ιδέα της Μαδρίτης και σύμφωνα με μια πηγή που είναι εξοικειωμένη με την κατάσταση, δεν φαίνεται ότι θα είναι η περίπτωση που θα επιλεγεί», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τον Παπαπέτρου.

Αυτή η εξέλιξη είναι άκρως θετική για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά το διαζύγιο με τον Μήτογλου, θέλει πάση θυσία να κρατήσει τον αρχηγό του, ενδεχομένως πολύ περισσότερο από τους Νέντοβιτς και Χεζόνια. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την παραμονή του Άντερσον στην Εφές, οι πιθανότητες παραμονής του Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό πλέον αυξάνονται πάρα πολύ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…