Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Μπαλτάκος: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αφήσει να κερδίσει ο Φασούλας»

Μπαλτάκος: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αφήσει να κερδίσει ο Φασούλας»

baltakos

Ο Τάκης Μπαλτάκος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5, τόνισε ότι οι εκλογές δεν αναβλήθηκαν με υπαιτιότητα του Γιώργου Βασιλακόπουλου, και αναφέρθηκε στην απόρριψη όλων των αιτήσεων για νέα διοίκηση πρωτοδικείου. Παράλληλα, ο γνωστός νομικός αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αφήσει τον Φασούλα να κερδίσει έτσι εύκολα τις εκλογές, καθώς αυτό θα σήμαινε παντοδυναμία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Εγώ σε αυτή την υπόθεση έκανα κύρια παρέμβαση εκ μέρους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Αυτοί που αντιδικούν με την πλευρά Βασιλακόπουλου νόμιζαν πως πρέπει να γίνουν εκλογές μέχρι τις 31/5 και επειδή το κράτος το εμπόδισε τις εκλογές νόμιζαν πως η θητεία έχει λήξει. Ο νόμος έχει κάποια κύρωση αν τον παραβείς. Εγώ είπα στο δικαστήριο πως έχετε έξι αιτήσεις για ορισμό νέας διοίκησης αλλά δεν γίνεται αυτό γιατί δεν έληξε η θητεία της» είπε ο Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας στον Metropolis 95,5 και συνέχισε:

«Το ότι δεν έγιναν οι εκλογές δεν είναι ευθύνη του Βασιλακόπουλου, αλλά των λοιμοξιολόγων. Ο νομοθέτης έπρεπε να προβλέψει τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν γίνουν οι εκλογές. Η πλευρά Φασούλα πρότεινε να γίνει νέα διοίκηση γιατί θεωρούσε πως έχει λήξει η θητεία της πλευράς Βασιλακόπουλου. Το σωστό θα ήταν να αφήσουν να γίνουν εκλογές την Κυριακή.

Η συνέλευση δεν είναι μόνο εκλογών αλλά και απολογισμού, άρα δεν είναι εύκολο να γίνουν ηλεκτρονικά. Κάποια σωματεία που πρόσκεινται στη πλευρά Βασιλακόπουλου αποκλείστηκαν από την ηλεκτρονική διαδικασία. Ο Βασιλακόπουλος δεν θα είναι στο μέλλον στην ΕΟΚ γιατί δεν μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές.

Ο Παναθηναϊκός τηρεί τις παραδόσεις του και δεν μπορεί να ξεχνάει πως ήταν αθλητής και παράγοντας του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αφήσει έτσι εύκολα να κερδίσει ο Φασούλας γιατί ο Ολυμπιακός θα ήταν παντοδύναμος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…