Κεντρική NBA Μπακς – Νετς 107-96: Στα ίσα οι ημιτελικοί [vid]
NBA

Μπακς – Νετς 107-96: Στα ίσα οι ημιτελικοί [vid]

Bucks Nets

Τουλάχιστον άλλα δύο παιχνίδια θα έχει η σειρά των ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπρούκλιν Νετς, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του επικράτησαν με 107-96 στο τέταρτο παιχνίδι κάνοντας το 2-2. Η ομάδα του Μπούντενχολζερ, με ηγέτη τον Έλληνα σταρ, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον τραυματισμό του Καϊρί Ίρβινγκ στην δεύτερη περίοδο, έφτασαν μέχρι το +18 στην τρίτη και πήραν την νίκη.

Ο «Greek Freak», ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, σταμάτησε στους 34 πόντους, κατέβασε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ. Σημαντικές βοήθειες και από τους Μίντλετον και Χόλιντεϊ, με τον πρώτο να έχει 19 πόντους και 8 τελικές πάσες, και τον δεύτερο να αγγίζει το νταμπλ νταμπλ με 14 πόντους και 9 ασίστ.

Στην αντίπερα, ο Κέβιν Ντουράντ ειδικά μετά την αποχώρηση του Ίρβινγκ έμοιαζε να παλεύει μόνος του και τελείωσε την αναμέτρησης με νταμπλ νταμπλ, έχοντας 28 πόντους και 13 ριμπάουντ. 11 πόντους είχε ο «Uncle Drew» στο διάστημα που πρόλαβε να αγωνιστεί, με την ομάδα του Νας να μην έχει κανέναν άλλο διψήφιο.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-26, 53-48, 81-69, 107-96

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…