Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μια ανάσα από Κάρτερ ο Ολυμπιακός

Μια ανάσα από Κάρτερ ο Ολυμπιακός

Κάρτερ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ρίχνει δίχτυα σε πολλά πρωταθλήματα, μεταξύ αυτών, φυσικά, και το ελληνικό.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες, πέρα από τον Μιχάλη Λούντζη, είναι αυτή του Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί την αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος, κάνοντας “όργια” υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη.

Αποτελεί τον ηγέτη του Λαυρίου, το οποίο πραγματοποίει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του, μετρώντας μέσο όρο 14,1 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν μετά τους τελικούς της Basket League.

Ο Κάρτερ μπορεί να εξελιχθεί σ’ ένα σημαντικό παίκτη για ομάδες του κορυφαίου επιπέδου της Ευρώπης. Προφανώς και δεν έρχεται στον Ολυμπιακό για να πάρει φανέλα βασικού, ωστόσο οι Πειραιώτες πιστεύουν στο ταλέντο του και το μπασκετικό του θράσος, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιθυμεί παίκτες στις ομάδες του που έχουν φιλοδοξίες.

Ο Αμερικανός άσος είναι ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, το οποίο θέλει να δουλέψει ο Έλληνας τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…