Κεντρική Β' Εθνική Μελίσσια: Ανανέωση συνεργασίας με τον Θάνο Κωνσταντόπουλο

Μελίσσια: Ανανέωση συνεργασίας με τον Θάνο Κωνσταντόπουλο

thanos konstantopoulos melissia

Τα Μελίσσια προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Θάνο Κωνσταντόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στο πλευρό του Αλέκου Δάγλα γι ακόμη μία σεζόν, ενώ θα είναι και υπεύθυνος προπονητής την εφηβική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για μια ακόμα χρονιά με τον κόουτς Θάνο Κωνσταντόπουλο. Ο Θάνος θα είναι και φέτος ο άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Δάγλα στην ανδρική ομάδα, καθώς και υπεύθυνος προπονητής στην εφηβική ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόουτς Θάνο για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο έργο και στο όραμά μας με έμφαση στην παραγωγική διαδικασία και αναγνωρίζουμε το ήθος του, τον εξαιρετικό χαρακτήρα του, και τις ικανότητές του.

Ο κόουτς Θάνος Κωνσταντόπουλος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανήκω στην μπασκετική οικογένεια των Μελισσίων. Θα προσπαθήσω και είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη της Διοίκησης στο πρόσωπο μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που για ακόμη μια σεζόν θα συνεργαστώ με τον κόουτς Δάγλα, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός προπονητής και δάσκαλος για μένα, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Σκοπός μας είναι η ομάδα μας να παίξει γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ με την συνεχή βελτίωση των νέων αθλητών μας! Καλή μας αρχή, όσο δύσκολες και εάν είναι οι συνθήκες, θα τα καταφέρουμε!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…