Κεντρική Διεθνή Με όλα τα αστέρια της η Τσεχία στο προολυμπιακό

Με όλα τα αστέρια της η Τσεχία στο προολυμπιακό

satoranski

Η Τσεχία, όπως και η εθνική Ελλάδας, μετρά αντίστροφα για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά, το οποίο αρχίζει στις 29 Ιουνίου. ανακοίνωσε την προεπιλογή ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά – όπου συμμετέχει και η Ελλάδα – με τα ονόματα των Γιαν Βέσελι και Τόμας Σατοράνσκι να ξεχωρίζουν.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Τσέχων, Ρόνεν Γκίνζμπουρκ προέβη σε κλήσεις για την έναρξη της προετοιμασίας, με τους ηγέτες Γιαν Βέσελι (Φενερμπαχτσέ) και Τόμας Σατοράνσκι (Σικάγο Μπουλς) να βρίσκονται στην προεπιλογή, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες. Η Τσεχία έχει κληρωθεί στον 2ο Όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά, μαζί με τις Τουρκία και Ουρουγουάη. Η εθνική Ελλάδας έχει κληρωθεί στον 1ο Όμιλο, μαζί με τον Καναδά και την Κίνα. Βάσει του συστήματος διεξαγωγής, πάντως, στη δεύτερη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και δεν αποκλείεται να βρουν αντίπαλό τους την Τσεχία στα ημιτελικά οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, από το Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά προκρίνεται μόνο η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Τσεχίας:

Γκαρντ: Τόμας Σατοράνσκι, Ρίτσαρντ Μπάλιντ, Γιάρομιρ Μπόχατσικ, Τόμας Βιόραλ, Γιάκουμπ Σιρίνα, Οντρεϊ Σεχνάλ, Όντρεϊ Χάνζλικ, Πάτρικ Σαμούρα

Φόργουορντ: Πάτρικ Αούντα, Λούκας Παλίζα, Βόιτεχ Χρούμπαν, Λούμπος Κόβαρ, Ντέιβιντ Μπομ, Μάρτικ Πέτερκα, Μπλέικ Σιλμπ

Σέντερ: Γιαν Βέσελι, Όντρι Μπάλβιν, Γιαν Ζίντεκ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…