Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαύριο: Ο Μουράτος «πενταδάτος» σε δύο κατηγορίες

Λαύριο: Ο Μουράτος «πενταδάτος» σε δύο κατηγορίες

vasilis mouratos lavrio promitheas jpg

Ο Βασίλης Μουράτος ήταν και πάλι ένας από τους βασικούς «πυλώνες» του παιχνιδιού του Λαυρίου Megabolt και μέσα από την εμφάνιση του, κατάφερε να μπει στην πρώτη πεντάδα δύο ιστορικών, λιστών της ομάδας της λαυρεωτικής στη Stoiximan Basket League…

*Με τους 19 πόντους του έφτασε τους 496 και ξεπέρασε τον Ντέβιν Ντέιβις που έχοντας εννιά, έφτασε τα 494 αλλά αναγκάστηκε να… υποχωρήσει στη λίστα.

*Με τα πέντε κλεψίματα που έκανε σήμερα, έγινε ο έκτος στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt που έφτασε τα 50. Μπήκε στην πεντάδα αφού έφτασε τα 52, προσπερνώντας και σε αυτή τη λίστα τον Ντέιβις που έχει 50.

*Μέσα από το 120ό παιχνίδι του στην κατηγορία, ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε τους 800 πόντους και τα 200 εύστοχα δίποντα. Έχει 203/447 (45,41%).

Ακόμη σε ατομικό επίπεδο για τους νικητές…

*Ο Ντέβιν Ντέιβις με τα τρία επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε, έγινε ο τρίτος της σχετικής λίστας της ομάδας της λαυρεωτικής. Έφτασε τα 72 και ξεπέρασε τον Ουσμάν Κρουμπάλι που είχε 71 στη σεζόν 2015-16.

*Με τα οχτώ ριμπάουντ που είχε σήμερα και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Πέτρος Γερομιχαλός δεν πήρε ούτε ένα, ο Άλφα Ντιαλό έγινε ο τέταρτος της σχετικής λίστας. Ο Αμερικανός έφτασε τα 178 και ο Έλληνας φόργουορντ έμεινε στα 176.

*Ο Τάισον Κάρτερ, ο κορυφαίος του Λαυρίου Megabolt στον σημερινό αγώνα, εκτός των 20 πόντων και των τεσσάρων ριμπάουντ του, μοίρασε και έξι ασίστ, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση του αφού έξι είχε δύο φορές κόντρα στον Προμηθέα στη 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου και στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ.

Ο Αμερικανός είχε 4/8 τρίποντα και έγινε ο ένατος παίκτης στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt που έφτασε τα 50 εύστοχα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…