Κεντρική Διεθνή Κρστιτς: «Έτοιμος για NBA ο Μίσιτς»

Κρστιτς: «Έτοιμος για NBA ο Μίσιτς»

Εφές

Ο Νέναντ Κρστιτς μίλησε για τον συμπατριώτη του, τον Βασίλιε Μίσιτς, αλλά και για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Τουρκίας, αλλά και της Euroleague, έχει δημιουργηθεί θέμα στην Εφές για το γεγονός αν θα καταφέρει να κρατήσει τον Βασίλιε Μίσιτς στο ρόστερ της.

Ο συμπατριώτης του πάντως, ο Νέναντ Κρστιτς όταν ρωτήθηκε για το γεγονός, απάντησε: «Δε γνωρίζω τα σχέδια του. Αν μιλάμε για το μπάσκετ πάντως, είναι έτοιμος να παίξει στο ΝΒΑ. Προφανώς κι έχει κάτι σοβαρό στην Τουρκία, αλλά ως παίκτης και ως άνθρωπος είναι έτοιμος. Ο Βάσα είναι πραγματικός επαγγελματίας. Είναι ακόμα σε μικρή ηλικία, αλλά την ίδια στιγμή, είναι και πολύ έμπειρος. Ακόμα κι όταν ήταν νεότερος, όταν του μιλούσες, όταν τον παρακολουθούσες, θα σκεφτόσουν ότι ήταν μεγαλύτερος.

Αν δείτε στα παιχνίδια-κλειδιά της Euroleague, έπαιρνε κάποια σουτ μετά από ντρίμπλα, πήγαινε στη διείσδυση. Θυμάμαι ως νεότερος, ήταν πάντα καλός στις ασίστ, αλλά συνέβαιναν και λάθη. Τώρα, είναι περισσότερο ώριμος, παίρνει τις σωστές αποφάσεις, τις κατάλληλες στιγμές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…