Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κλείνει Καντέρ ο Παναθηναϊκός

Κλείνει Καντέρ ο Παναθηναϊκός

Κολοσσός

Έτοιμο φαίνεται να τον είχε τον αντικαταστάτη του Μπεν Μπέντιλ ο Παναθηναϊκός. Ο Γκανέζος φόργουορντ σέντερ αποχώρησε από το Τριφύλλι με τον αντικαταστάτη του να ακούει στο όνομα Καντέρ, όχι βέβαιά τον Ένες, αλλά τον Κερέμ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Κολοσσό, όπως αποκάλυψε ο ΓΙώργος Κογκαλίδης στον αέρα του OVER FM 104.9.

Σίγουρα, ο Κερέμ Καντέρ δεν αποτελεί μια μεταγραφή τύπου Χεζόνια, ωστόσο δεν είναι καθόλου κακός για να καλύψει το κενό του Μπέντιλ στον Παναθηναϊκό. Έτσι, οι Πράσινοι μετά τον Άλφα Ντιαλό, αποκτούν ακόμα έναν παίκτη από την ελληνική αγορά, κάτι που δείχνει περίπου πως πρόκειται να κινηθούν σε αρχική τουλάχιστον φάση, δηλαδή βρίσκοντας  λύσεις οικονομικές από την Ελλάδα.

Ενδεικτικό της πολύ καλής χρονιάς του Καντέρ μ ε την φανέλα του Κολοσσού είναι το γεγονός ότι τελείωσε την σεζόν με 17.3 πόντους και 7.3 ριμπάουντ. Υπενθυμίζουμε ότι το όνομα του παίκτη του Κολοσσού είχε ακουστεί και τον Μάρτη για τον Παναθηναϊκό, λίγο μετά την έλευση του Μάριο Χεζόνια στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς»

Ως τελικούς χαρακτήρισε ο Εργκίν Αταμάν τα ματς που απομένουν στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκ…