Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κασελάκης: “Ο χρόνος είναι εναντίον, αλλά και υπέρ μας”

Κασελάκης: “Ο χρόνος είναι εναντίον, αλλά και υπέρ μας”

kaselakis

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Ελλάδας επί του Πουέρτο Ρίκο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τουρνουά “Ακρόπολις Eurobank”.

O διεθνής φόργουορντ τόνισε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν το χαρακτήριζε το θέαμα. Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε κάνει όλοι μαζί μόλις τρεις προπονήσεις. Ο χρόνος είναι εναντίον μας, αλλά ταυτόχρονα και υπέρ μας γιατί κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Ξέρουμε όλοι ότι έχουμε απουσίες, αλλά πρέπει να ξεκινάμε από τη μαχητικότητα και την ομαδική δουλειά σε άμυνα κι επίθεση. Ήταν ένα καλό δείγμα το σημερινό, γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε μέσα από την άμυνά μας, σε αντίθεση με το ματς απέναντι στο Μεξικό που βάλαμε 101 πόντους, αλλά δεχτήκαμε 98.

Πρέπει να μάθεις να κερδίζεις και μέσα από την άμυνα, γιατί όταν έχεις κακά ποσοστά αυτό χρειάζεται. Θα πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας και στο αυριανό ματς με τη Σερβία. Λάθη θα γίνουν, αλλά με τη μαχητικότητα και την ομαδική δουλειά μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Ο παίκτης ευχαριστιέται περισσότερο το ματς που κερδίζει, δεν έχει να κάνει με την άμυνα ή την επίθεση. Είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα γιατί δεν γνωριζόμαστε καλά-καλά. Θα πρέπει να αποκτήσουμε ισορροπία γιατί τα δυσκολότερα έρχονται”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…