Κεντρική Elite League Και του χρόνου στα παρκέ ο Γκαγκαλούδης [pic]

Και του χρόνου στα παρκέ ο Γκαγκαλούδης [pic]

gaga 1

Τι και αν έχει πλέον πατήσει τα 43, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης δεν σκοπεύει να σταματήσει το μπάσκετ ούτε φέτος. Και γιατί να το κάνει άλλωστε όταν την σεζόν που ολοκληρώθηκε ηγήθηκε της πολύ εντυπωσιακής πορείας του Αμαρουσίου μέχρι την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης της Α2 Ανδρών, όντας μάλιστα πρώτος σκόρερ της.

Ο πολύπειρος γκαρντ σε ανάρτηση του στα social media αρχικά δήλωσε περήφανος για όλους όσους συνέβαλαν στην πορεία του Αμαρουσίου, και εν συνεχεία έδωσε ραντεβού για την νέα σεζόν, αποκαλύπτοντας ότι θα παίζει μπάσκετ μέχρι τα… 44. Και βλέπουμε.

«Το χέρι δυστυχώς γράφει αλλά δεν ξέρω τι… Είμαι αυτή τη στιγμή φορτισμένος πολύ συναισθηματικά… Άλλη μια χρονιά τελείωσε… Από που να ξεκινήσω και που να καταλήξω… Έχω τόσο περηφάνια μέσα μου για όλα τα παιδιά τους προπονητές τον γιατρό τον φυσιο την διοίκηση τον κόσμο μας που δυσκολεύομαι ειλικρινά να την περιγράψω..

Τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε??? Τα κάναμε όλα νομίζω… Καταθέσαμε όλο μας το είναι μέχρι το τελευταίο ματς… Τερματίσαμε 3οι… Ναι 3οι..τρυπησαμε ταβάνι… .Είναι δύσκολο να περιγράψω τι είναι αυτή η ομάδα για μένα γτ δεν θα φτάνουν τα λόγια… Σας αγαπώ απλά τόσο πολύ με κάνατε μεγάλο μάγκα στα 43 μου με βγάλατε πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα με 550 πόντους και η εμπιστοσύνη σας στο Gaga ήταν απίστευτα όμορφη…. Θέλω να αφιερώσω αυτήν την χρόνια στο παιδί μου…

Στη Nασια μου που ξέρω πόσο περήφανη την έχω κάνει και στην οικογένεια μου που δεν μ αφήσανε στιγμή εδώ και 43 χρόνια δίπλα μου κολόνες και οι 2….Επίσης αφιερώνω και σ ένα παιδί που σήμερα ανακοίνωσε την αποχώρηση του τον Giorgos Sourlis και να του πω ότι είναι ένα διαμάντι… Ένα παιδί με απίστευτο ήθος… Ένα παιδί που κουβαλάει πολύ αγάπη για όλους… Μεγάλε σ ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλα… Δεν έχω λόγια απλά… Τα λέμε του χρόνου λοιπόν… Τα καλύτερα έρχονται… Μόνο Μαρούσι…», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Γκαγκαλούδης.

1 68

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…