Κεντρική Basket League Άρης Η «νουβέλ βαγκ» του ΑΡΗ πρόσφερε 60 φανέλες του Αυτοκράτορα σε παιδιά με καρκίνο

Η «νουβέλ βαγκ» του ΑΡΗ πρόσφερε 60 φανέλες του Αυτοκράτορα σε παιδιά με καρκίνο

Αξιος συγχαρητηρίων είναι ο Α.Σ. Άρης, ο οποίος ενημέρωσε -επισήμως- πως “τα σωστά αθλητικά ιδεώδη και οι επιτυχίες είναι «μότο» για ένα σύλλογο, όμως η προσφορά του δεν πρέπει να εξαντλείται στις γραμμές των γηπέδων. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έχει ως αρχή τη στήριξη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έδειξε για ακόμα μία φορά το ανθρώπινο και κοινωνικό του πρόσωπο, μέσω της «νουβέλ βαγκ» του. Δύο παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και αποτελούν τη μεγάλη ελπίδα για το «αύριο» της ομάδας μπάσκετ, ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ο Όμηρος Νετζήπογλου, πρόσφεραν 60 φανέλες της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88 σε παιδιά με καρκίνο.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ επισκέφθηκαν κατά σειρά το ΑΧΕΠΑ και το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Νοσοκομείο και χάρισαν ένα χαμόγελο στα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής. Το πρωί της Πέμπτης 17/6, πήγαν στα παιδοογκολογικά τμήματα των δύο νοσοκομείων και συνομίλησαν με τα παιδιά, δίνοντάς τους παράλληλα τις ιστορικές εμφανίσεις του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Η παράδοση έγινε παρουσία των διοικητικών των νοσοκομείων και των διευθυντών των τμημάτων. Τους Νετζήπογλου και Σιδηροηλία συνόδευσαν ο ταμίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Αλέξανδρος Γκαντώνας και το μέλος του Δ.Σ., Κωνσταντίνος Τικπασάνογλου.

Η επίσκεψη έγινε σε συνεργασία με τη «ΛΑΜΨΗ», η οποία στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο.

Τις φανέλες πρόσφερε η εταιρεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Α.Ε. ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ», η οποία αποτελεί έναν από τους βασικότερους και μεγαλύτερους προμηθευτές ιατρικών διαγνωστικών υπερήχων καθώς και γενικού ιατρικού εξοπλισμού στην αγορά της Ελλάδας, Κύπρου και Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης με 3 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κιτρινόμαυρες πετσέτες θαλάσσης για την ενίσχυση του Δημήτρη

Ο Α.Σ. Άρης, ακόμη, ανέφερε: “Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΡΗ συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Πιπερίδη, ο οποίος δίνει το δικό του αγώνα για να επιστρέψει στην κανονικότητα, μετά από το τροχαίο ατύχημα του 2017 που άλλαξε τη ζωή του.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι ξεκινά τη διάθεση κιτρινόμαυρων πετσετών θαλάσσης προς αρωγή του συνανθρώπου και συνοπαδού μας. Οι πετσέτες με το σήμα του ΑΡΗ κοστίζουν 10 ευρώ έκαστη και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Δημήτρη, στη μάχη ζωής που δίνει.

Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τις πετσέτες από τα γραφεία του Α.Σ. (Αλκμήνης 69) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00 και από τα γραφεία μελών του Ερασιτέχνη (οδός Παπαναστασίου) από τις 10:00 έως τις 19:30 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00.

Όλοι δίπλα στο Δημήτρη για να τον ξαναδούμε στο φυσικό του χώρο: Την κερκίδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αφαιρέθηκαν από την FIBA τα δύο από τα τρία ban που διευθέτησε η ΚΑΕ Άρης

H FIBA αφαίρεσε ήδη δύο από τα τρία ban που διευθέτησε η ΚΑΕ και πρόκειται να αφαιρεθεί κα…