Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η Μαλέσκου τοποθετήθηκε για Χεζόνια (vid)

Η Μαλέσκου τοποθετήθηκε για Χεζόνια (vid)

maleskou e1657220460924 jpg

Με ντρίμπλες που θα ζήλευαν πολλοί, η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να… ξεγλιστρήσει από τις επίμονες ερωτήσεις του για τον Μάριο Χεζόνια, τον οποίο της… προξενεύουν εδώ και καιρό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προκειμένου να παραμείνει στην Αθήνα ο διεθνής φόργουορντ!

«Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο απόκτημα. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να μείνει. Συνεχίζουν να μου στέλνουν οπαδοί μηνύματα…», είπε γελώντας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε με κάθε τρόπο να μάθει αν έχουν συναντηθεί, αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν… σφίγγα! «Δεν θα σου επιβεβαιώσω, ούτε θα σου διαψεύσω κάτι», ήταν η μοναδική της απάντηση, βάζοντας τέλος σε αυτό το «κεφάλαιο» της συνέντευξης.

Μένω στον ΣΚΑΙ

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε, επίσης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία στον ΣΚΑΙ με το Love It.

«Δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο στην Αθήνα, σε λίγο καιρό κλείνω. Ναι συνεχίζω για δεύτερη χρονιά ΣΚΑΙ και Love it. Θα ήθελα πολύ να κάνω και κάτι άλλο. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…